Hur installerar jag Anti-Roll Bar Bussningar?

April 9

Ändra krängningshämmarbussningar är en relativt enkel uppgift, förutsatt att de var beredda på rätt innan du installerar dem på krängningshämmaren. För att installera krängningshämmarbussningar, är det vanligtvis inte nödvändigt att helt ta bort krängningshämmare. Enkelt lossa bussning monteringsbanden gör att ribban sänks och de gamla krängningshämmarbussningar bort från baren. Bussningarna är uppdelade och kommer vanligtvis lossna av bar lätt när konsolerna tas bort. Om inte, använd en skruvmejsel för att bända bort dem av anti-roll bar vid uppdelningen gång öppnat, kommer de lätt rullar rätt av stapeln.

Många komponenter i ett fordon är avsedda för att göra dem klara bättre i vissa situationer. De krängningshämmarbussningar är en sådan komponent. Dessa bussningar är avsedda att passa tätt runt krängningshämmaren och ger en fast monteringspunkt för att tränga undan vrid flex över hela framsidan av fordonets chassi. När slitna, dessa krängningshämmarbussningar lossna och misslyckas med att agera som de var avsedda att.

Det är absolut nödvändigt att krängningshämmaren vara fri från smuts och grime för att installera de nya bussningarna. En trasa och en aerosol burk bromsrengöringsmedel bör användas för att torka rent området att bussn rider på. Efter att gnugga ett tunt lager vaselin på insidan av krängningshämmarbussningar, kan de skjutas på krängningshämmaren. Placera en liten mängd vaselin på insidan av gummikrängningshämmarbussningar ger dem möjlighet att skjutas och manipuleras på plats mycket enklare än att försöka att göra detta samtidigt torrt.

Med några högpresterande uretan gummibussningar, är det nödvändigt att ta bort hela baren för att slutföra installationen. Om så är fallet, måste de små skruvarna som håller krängningshämmaren till framvagn i vardera änden av stången tas bort. Demontering bara slutet kopplade till baren förenklar ominstallation. I denna typ av installation, blir det nödvändigt att rengöra hela krängningshämmaren eftersom bussningarna måste skjutas på baren och sedan lirkade in position vid sin monteringspunkt.

Genom att gnugga lite av vaselin på hela bar, är det bussningen lättare skjutas på plats. Monterings punkter kan dras åt när krängningshämmare bussningar finns på plats. Dessutom är det viktigt att rengöra smörjmedlet bort av stapeln en gång arbetat färdigt för att förhindra en nedsmutsning.

  • Genom att gnugga lite av vaselin på hela bar, är det bussningen lättare skjutas på plats.