Vad är några drinkar Made Med Grenadine?

July 25

Det finns över 500 drinkar gjorda med grenadin. De flesta av dessa innehåller alkohol, men det finns flera som är populära bland dem som donâ € t dricker alkohol. De två mest populära alkoholfria drycker är Roy Rogers, som använder cola och grenadin och ginger ale och grenadin, kallas Shirley Temple.

Några andra alkohol alternativ inkluderar ananas-apelsin twist, en blandning av ananasjuice, apelsinjuice, och grenadin. Grapefrukt saft och rosa lemonad kan också göras med grenadin.

Kanske en av de mest ovanliga drycker gjorda med grenadin är en kombination av mint sirap, grenadin och mjölk. Detta kallas ofta en tropisk och kan överklaga till en mer vuxen smak. Vuxna kan också njuta ett uns av grenadin blandat med vanligt soda vatten.

Vid beredning av alkoholfria drycker, som för barn, se till att använda en grenadin varumärke som är alkoholfria. Några versioner av grenadin på marknaden gör innehåller alkohol.

De flesta skulle lista tequila sunrise som den mest kända av de drycker som gjorts med grenadin. Detta är en kombination dricka apelsinjuice, tequila och grenadin. Det måste blandas ordentligt så att grenadin sjunker till botten av drycken och distribuerar uppåt, ser ut som strimmor av rött i en soluppgång.

Det finns många varianter av tequila sunrise. Dessa inkluderar Tequila Pink, gjord av vermouth, apelsinjuice och grenadin. Den Hawaiian Sunrise kombinerar kokos rom, mandarin smaksatt vodka, ananasjuice och grenadin att skapa soluppgången effekten.

Många drycker gjorda med grenadin är söt och inkluderar den relativt nya och populära Sex på stranden, som har många varianter. Sex på stranden är extremt alkoholdriven i nästan alla dess former. Vissa har ett uns vardera av vodka, triple sec, två sorters snaps och whisky, som kombineras med apelsinjuice, citron-lime soda och grenadin.

Fler traditionella drycker inkluderar Singapore Sling, en kombination av körsbärslikör, grenadin, gin och Collins blandare. The Pink Squirrel är en annan mer traditionella drycken, som kombinerar creme de cacao, grenadin och mjölk. The Pink Lady blandar gin, grenadin, äggvita och grädde, en variant av Gin Fizz.

Många drinkar följer traditionen av att ha ganska intressanta namn. Dessa inkluderar: Shattered Dreams, Silent Broadsider, Devilâ € s Advocate, Shark Bite, Flying Moose, Evil Prinsessan och Klingon Blod-Wine. De flesta nya drycker är varianter av äldre versioner. Men bartenders är uppfinningsrik, vilket resulterade i många nya populära drycker för grenadin femåring.

  • Grenadin kan läggas till cola för en "Roy Rogers."
  • Det finns många varianter av tequila sunrise.
  • En tropisk är en dryck gjord med mynta sockerlag, grenadin och mjölk.
  • Tequila sunrise görs med tequila, apelsinjuice och grenadin.