Hur skriver jag ett Sympathy Note?

January 25

Den idealiska sympati anmärkning blir kort, positiv och stödjande av familjen. Om någon aldrig "vet vad jag ska säga" vid sådana tillfällen, "Jag är ledsen och din familj kommer att vara i mina tankar och böner" räcker. Att skicka anteckningen är den viktigaste delen, inte dess vältalighet, eller brist på sådan.

Den sympati anmärkning har funnits i många år, eftersom människor i allmänhet vill visa en vän eller älskad de ihågkommen i deras tid av sorg. Den sympati notera är en civiliserad anpassad och har uthärdat så länge människor har uttryckt sina känslor med hjälp av skrivna ordet.

Många seder formaliserades i den 18: e och 19-talen, och en var sympati not. Anteckningen var ofta skickas på svart-kantade brevpapper eller kartong, som anstår dess dystra ämne. De var ibland handen levereras till hemmet, men eftersom posten blev mer tillförlitliga, skickades de på det sättet också.

Den sympati anmärkning kan skickas så fort någon får reda på ett dödsfall, men den kan också skickas efter begravningen eller ett par veckor senare. Ibland den värsta delen av ett dödsfall är efter alla arrangemang är klara och den älskade är memorialized. Chocken börjar avklinga och människor ofta hitta några veckor efter begravningen vara outhärdligt tomt. En sympati anmärkning vid denna tid kan vara precis visa stöd och vänskap de sörjande personen behöver.

En sympati anmärkning behöver inte vara lång, genomarbetade eller onaturligt vältalig. Det kan helt enkelt uttrycka sorg för förlusten och försäkran om att personen är i avsändarens tankar och / eller böner. Om avsändaren kände den avlidne själv, kan en kort, glatt minne ingå, till exempel: ". Jag minns hur din mamma alltid gjort cookies för oss efter skolan och hur kul hon var"

Dessa ord sätta stor tröst för de anhöriga. De vet att deras älskade var viktigt för andra, och detta är avgörande för att flytta igenom sorgeprocessen. Sorgliga minnen eller dåliga karaktärsdrag ska aldrig nämnas i en sympati not. Det är höjden av dålig smak, och gränsar till grymhet.

  • En sympati anteckning kan vara en kort sätt att förmedla stöd under någons tid av förlust.
  • En sympati anmärkning kan hjälpa till att få stor tröst för sörjande familjer.
  • En sympati anmärkning kan uttrycka någons böner för en nära vän eller släkting.
  • Sorgliga minnen ska aldrig nämnas i en sympati not.
  • Anteckningar kan hjälpa till att förmedla känslor av sympati som är för svårt för en person att artikulera.