Vad är en Snickers sallad?

March 14

Snickers sallad är en soppa som många anser en öken, medan det i vissa fall kan det betecknas som ett slags fruktsallad. Denna maträtt, som är populär i vissa amerikanska matkulturer, förlitar sig på varumärket Snickers chokladkaka, som är signaturen ingrediensen. Den andra vanligaste ämnet läggs till skålen är Granny Smith-äpplen eller andra äppelsorter, samt vispad grädde eller någon typ av vispad toppning.

Bortsett från äpplen, kan andra frukter sättas till sallad. Några vanliga tillägg är bananer eller bitar av ananas. Druvor eller bär kan också läggas till Snickers sallad.

En Snickers sallad innehåller oftast någon form av vispad grädde produkt. Det kan också innehålla gräddfil eller färskost. Äggprodukter som majonnäs kan också vara en del av bindningen för sallat.

Mer smakingredienser, förutom de frukter och mejerielement, kan sättas till Snickers & reg sallader. Dessa inkluderar vaniljpudding eller liknande vaniljsmak element. Andra populära godis kan också läggas in i en Snickers salladsrecept. Pretzels är en annan möjlig tillägg till denna maträtt.

I vissa delar av Amerika, och möjligen i områden där detta recept har migrerat, Snickers sallader är populära som en del av ett knytkalas händelse där varje delta individuellt eller familj ger en maträtt. Några av styrkorna i denna typ av dessert sallad inkluderar tanken att Snickers sallad tar minimal förberedelse, och lagrar bättre än vissa andra rätter som involverar kött eller andra animaliska produkter. Smaken vädjar också starkt till barn.

Som moderna kockar och matkritiker ser på rätter som Snickers sallad, uppstår viss debatt någonsin näringsvärde denna maträtt och hur den bör klassificeras. Många tungan i kinden svar på utstationerade recept för denna maträtt anmärkning om hur ett objekt som använder främst söta inslag kunde märkas en sallad. Återigen, många kockar och andra anser att det är en öken post. I vissa bedömningar, oavsett om Snickers & reg sallad kvalificerar sig som en riktig sallad beror helt enkelt på var den är inställd på ett knytkalas bord, och där det kan passa in i vissa andra rätter.

  • Granny Smith-äpplen är ofta läggs till Snickers sallad.
  • Majonnäs kan användas som ett bindande ingrediens för Snickers sallad.