Lägga till nya inlägg till din Ning blogg

May 17

Din Ning-konto kommer med en blogg - så få blogga! Du kan enkelt lägga till nya inlägg på din Ning blogg:

Logga in på ditt sociala nätverk.

Din profilsida visas.

Klicka antingen blogginlägg länken nedan ditt foto (på din profilsida) eller Bloggar länken i nätverkets navigering.

Den Bloggar öppnas.

Klicka på Lägg till ett blogginlägg länk.

En sida visas där du kan lägga till titeln och kroppen i inlägget.

(Valfritt) Lägg till en titel.

Om du inte lägger till en titel, de första orden i ditt inlägg blir titeln på inlägget.

Skriv din bloggpost.

Om du inte kan avsluta skriva ditt blogginlägg, kan du klicka på Spara som utkast knapp, vilket sparar den aktuella versionen av inlägget för dig att senare avsluta och publicera.

Lägga till nya inlägg till din Ning blogg

Format din blogginlägg, såsom önskas.

För att göra livet lättare, på toppen av textrutan där du anger ditt inlägg kan du hitta knapparna så att du enkelt fet, kursiv, understruken och genomstruken ord, samt infoga en länk eller en bild eller bifoga en fil till ditt inlägg.

Lägga till nya inlägg till din Ning blogg

(Valfritt) Lägg till nyckelordstaggar.

I det här fältet kan du lägga till taggar för att beskriva vilken typ av ditt blogginlägg och göra det lättare att hitta.

Välj ett publiceringsdatum och tid.

Du kan bara välja nu om du vill hålla det enkelt. Du kan också välja Välj ett datum och tid, och sedan ställa in datum och tid.

Ange vem som kan se inlägget och vem kan kommentera inlägget.

Dina alternativ är alla, bara mina vänner, eller Just Me.

Lägga till nya inlägg till din Ning blogg

Klicka på knappen Förhandsgranska för att se hur ditt inlägg kommer att se ut när du publicerar den.

Om du inte gillar utseendet på ditt inlägg, kan du göra en del kirurgi.

Klicka på knappen Bakåt och göra nödvändiga korrigeringar eller tillägg.

Klicka på knappen Förhandsgranska igen för att se din reviderade blogginlägg.

Om du gillar vad du ser, klicka på knappen Publicera.

Inlägget blir synlig för andra baserat på sekretessinställningarna du väljer.