Vad är vanliga typer av hem företag?

May 27

Det finns ett antal olika typer av hem företag som kan tillåta enskilda att göra en god inkomst från bekvämligheten av sina egna hem. Några av de vanligaste typerna av hem företag inkluderar datainmatning och transkription, oavsett om det är medicinskt eller juridisk transkription. Även datainmatning inte normalt kräver för mycket ytterligare utbildning, kommer transcriptionists ofta behöver för att slutföra en utbildning för att få ett intyg innan bli anställd någonstans. Skriva och redigera är två andra yrken som ofta kan göras hemifrån, men det kan vara svårt att komma igång utan examen och några kontakter på området, eftersom det finns tusentals människor som försöker göra samma sak.

Några vanliga hem företag inkluderar försäljning eller telemarketing samtal, samt insamling samtal. Större företag kommer ofta anställa en stor pool av människor för att ringa telefonsamtal från hemlandet och försöka sälja produkter eller abonnemang, till exempel, eller att samla in betalningar på förfallna konton. Vissa företag kommer även outsourca sin kundservice på detta sätt. Datainmatning och transkription är också mycket vanliga hem företag.

En hel del människor arbetar som kontraktsanställda, medan andra faktiskt kommer att anställas av bolaget, och kommer då att få arbeta hemifrån så länge arbetet är slutfört i tid. Människor som vill arbeta som medicinska eller juridiska transcriptionists, transkribera band från läkare och advokater, generellt kommer att slutföra ett program för att få en certifiering. Dessa program kan normalt fyllas i några månader, ofta på nätet, och är i allmänhet en form av fortbildning. En certifiering som denna kommer sedan anger att personen är en yrkesman som är bekant med terminologin och metoder för att transkribera viktiga dokument, och är kapabel att driva ett framgångsrikt företag som drivs hemifrån.

Visst, en del människor väljer att starta eget hem företag också, istället för att arbeta för någon annans. Dessa kan innefatta en rad olika saker; de flesta skribenter och redaktörer som arbetar hemifrån är frilansare eller kontraktsanställda, och kommer att överväga sig vara företagare. Dessa människor kommer att behöva utveckla många kontakter inom området för att få framgångsrika hem företag, eftersom så många människor är intresserade av denna typ av anställning. Andra människor kan göra handgjorda föremål såsom möbler eller smycken och sälja dem från deras hem. Starta ett hem affärer som denna kan vara ett bra sätt att tjäna lite extra pengar.

  • Några vanliga hem företag inkluderar försäljning och telemarketing samtal.
  • Korrekturläsning är en vanlig hem affärer.
  • Datainmatning är en typ av hem företag.
  • Hem-baserade skriva eller redigera jobb kan vara perfekt för mammor med ett utmärkt grepp om det engelska språket.