Vad är Hot Drop-Forged Sax?

March 6

Hot drop-smidda saxar skär enheter som är konstruerade av metall som har genomgått en särskild process för att konstruera varje komponent i saxmekanism. Många olika typer av saxar är tillverkade med den här metoden, med modeller som sträcker sig från enkla hem sax till stora industriella skärmekanismerna på produktionsutrustning. Hot drop-smidda saxar kan användas för allt från att installera tapeter att arbeta med tyg.

Den särskiljande kännetecken för heta drop-smidda saxar är det sätt på vilket alla de enskilda delarna som utgör smidda saxar tillverkas. Snarare än metallen skärs och formas, komponenterna är skapade med en metod som kallas die smide. I huvudsak är en form skapas för varje komponent och smält malm, vanligen stål, hälls i formen. Formen är inbyggd i ett munstycke och tillåts värmas upp och kyldes sedan medan en hammare fungerar det smälta stålet in i varje skrymsle och vrå av formen. Resultatet är en perfekt och likformig komponent som kan användas i massproduktion av flera olika typer av saxar.

Sax av rostfritt stål är populära alternativ för många typer av applikationer. Smidda saxar är idealiska för arbete med allmänna sy- och broderprojekt. Detta gör de varma drop-smidda saxar idealisk för de flesta hem sömnad behov, samt för användning i många sömnadsfabriker. Modeller av drop-smidda saxar görs i både vänster och högerhänta modeller, vilket gör dem lätta att användas av nästan alla.

Tillsammans med olika typer av sömnadsprojekt, heta drop-smidda saxar fungerar också bra för projekt såsom installation av tapeter och mattor. Den hållbara naturen hos saxen hjälper att säkerställa förmågan att skära en rak linje. Generellt är ett blad i uppsättningen raffinerats till en skarp kant som gör ett rent snitt mycket lättare att uppnå. De förstärkta ring handtagen gör hanteringen saxen enkelt och prisintervallet gör saxen överkomligt för nästan alla plånböcker.