Vad är Online layaway?

April 4

Online layaways är ett Internethandel alternativ som gör det möjligt att välja objekt och sedan betala för dem över tiden. Som med en traditionell layaway plan på en tegel och murbruk detaljhandelsanläggning, till shopper förbund gör regelbundna betalningar på den valda varor tills poster betalas i sin helhet. En objekten köps, fartyg som säljaren varan till shopper.

Valet att använda en online layaway planen kontra att betala för varor med kreditkort erbjuder flera fördelar. Först är det många nätbutiker som erbjuder online layaway tjänster inte ut någon typ av ränta, vilket innebär att den faktiska kostnaden för konsumenten inte kompliceras med intresse att debiteras på kreditkort saldon. Detta hjälper till att hålla kostnaderna för att göra inköp lite lägre, en förmån som kan vara mycket viktigt när man arbetar med en stram budget.

En annan fördel med att använda nätet layaway tjänster är att det inte finns något behov av ett kreditkort alls. Shoppare kan välja att ställa in en automatisk tillbakadragande från ett bankkonto, ange beloppet och dagen i månaden att tillbakadragandet kommer att ske. Detta gör det enkelt att budgetera för betalningen, samt eliminerar behovet av att göra den månatliga delbetalningen manuellt.

Även om det finns fristående återförsäljare online som erbjuder online layaway alternativet är shoppare ofta lockas till online gallerior som erbjuder detta betalningsalternativ. Den shopper kan besöka någon av de nätbutiker som ingår i gallerian, göra inköp och placera dem på en galleria baserad layaway planen. Många av dessa Internet gallerior inkluderar en kalkylator som gör att shopper för att avgöra vad de månatliga betalningar skulle vara på den totala layaway för olika perioder. Till exempel kan online layaway planerna omfatta möjligheten att inrätta en layaway under en period så kort som tre månader eller så mycket som två år, beroende på den totala order.

Idag finns online layaway butiker för bara om någon typ av gods som kan föreställa sig. Kläder och leksaker är två exempel. Det finns även online möbel layaway alternativ samt Internet layaway planer för elektronik, bildelar och sportutrustning. Nätbutiker med layaway privilegier blir allt mer populära, vilket gör att efterfrågan på layaway planer på allehanda nätbutiker större än någon gång tidigare.

Med online layaway, är det möjligt att välja objekt som inte finns lokalt, reservera dem för köp, och sedan betala för varorna utan att binda upp kreditlimiter eller sätta en hel del stress på en stram budget. Genom att planera framåt och skapa en rimlig avbetalningsplan, kan nätet layaway vara ett bra sätt att få presenter till semester, födelsedagar och andra speciella tillfällen utan att öka din nuvarande skuld belastning eller komplicerande din ekonomi på något sätt.

  • Online layaway fungerar ungefär som de layaway program som är populära på tegel och murbruk butiker under semestern.
  • Många återförsäljare erbjuder online-layaway för köp som görs via sin webbplats.
  • Ökningen av kreditkort har gjort layaway något ovanligt.
  • Online layaway tillåter en kund att välja ett alternativ och sedan betala för det med tiden via internet.
  • Layaway erbjuder konsumenterna möjlighet att betala insättningar för att reservera ett visst objekt.