Vilka är de olika typerna av kärn Ab övningar?

April 23

Praktiskt taget varje rörelse människokroppen gör involverar användningen av bukens (ab) muskler. Utan magmusklernas håller den övre delen av bålen till bäckenet, skulle överkroppen helt enkelt faller över bakåt. Eftersom abs används för att stabilisera överkroppen och kärna, det finns en praktiskt taget obegränsad mängd kärn magövningar som kan utföras med eller utan, vikter. Några av de mer gemensam kärna magövningar inkluderar crunches, sit-ups, knäböj, marklyft och.

De vanligast utförda kärn magövningar är kroppsvikt crunches och sit-ups. En sit-up utförs genom att ligga på rygg, med böjda knän i 45 ° vinkel. Händerna är placerade bakom huvudet med fingrarna griper in i varandra. Bålen höjs från marken med hjälp av magmusklerna, tills huvudet befinner sig över toppen av knäna och därefter bålen sänks tills skulderbladen vidrör marken. Typiskt är ett antal repetitioner avslutad när göra sit-ups.

Crunches utförs nästan exakt samma som sit-ups, förutom att rörelseområdet är begränsat till den mellersta delen av sit-up. Skulderbladen höjs från marken och huvudet och axlarna förs framåt något och sedan tillbaka, utan att röra skulderbladen i golvet. Både sit-ups och crunches är enkla kärn magövningar som kommer att förbättra grundläggande styrka, och kan utföras nästan var som helst utan utrustning.

Andra stora kärn magövningar inkluderar sammansatta Styrkelyft övningar såsom knäböj och marklyft. Både knäböj och marklyft är starkt beroende av de mage för stöd under hela övningen rörelseomfång. Den främre knäböj, vilket är en liten variant av den traditionella knäböj, gör viss användning av abs på grund av den mer upprätt position av överkroppen. Varje övning som innebär att lyfta en vikt från golvet kommer att rekrytera användningen av Mage i åtminstone en stödjande funktion, vilket i sin tur stärker magmusklerna. Medan knäböj och marklyft generellt involverar tunga vikter, kan de grundläggande övningar också utföras med mindre och lättare vikter för nybörjare.

Kom ihåg att varje gång den övre kroppen används för att flytta något, magmusklernas används för att stödja rörelsen. Som ett resultat, även om den tidigare nämnda är traditionella kärn magövningar, som vill stärka eller dra åt magmusklerna kan lätt improvisera magövningar med föremål som vanligen finns runt huset. Se till att alltid utföra övningar med rätt form, dock, för att förhindra skador.

  • Sit-ups, knäböj och marklyft är centrala magövningar som kan stärka och tona magmusklerna.
  • Utföra knäböj kan bidra till att stärka låren och andra muskler i benen och nedre delen av ryggen.
  • Crunches kan utföras på träningsbollar för extra motstånd.
  • Sit-ups och crunches är enkla kärn magövningar.