Vilka är de olika typerna av Backyard Rooms?

February 8

Ett hem är så mycket mer än bara ett hus; itâ € s de människor som bor i det, deras engagemang med varandra, och deras relationer till de utrymmen huset erbjuder. Vissa människor dras till kök, andra är familjerumsinvånare, och ytterligare andra kan oftast hittas i studien eller kontoret hälla över papper eller läsa en bok. Nyligen har bakgård rum blivit på modet eftersom de sträcker de sätt på vilka en familj kan relatera till varandra och till naturen. Backyard rum är så mycket mer än yesteryearâ € s cementplatta uteplats och en smal veranda. Konceptet har vuxit till att omfatta bakgård kök och skorstenar, pooler och vatten funktioner, mysiga skrymslen där hemligheter delas, och även privata områden som innehåller schäslonger för en eftermiddag snooze.

Inomhus rummen är uppbyggda kring deras funktioner. Sovrum innehåller garderober och köksskåp samt en säng, och fönstren är gardiner för privatlivet. Köket är homeâ € s varmt hjärta, där måltider är beredda och familjer samlas för att dela måltider. Färdiga källare görs för teen hangouts, spelrum, och kanske en hantverkscentrum. Backyard rum, liksom inomhus rum, bör utformas kring ett visst ändamål.

För att skapa en privat vrå för läsning, överväger eller dela en liten vänlig skvaller, en liten bänk inbäddat under några höga buskar gör susen. Itâ € s ännu bättre om de buskar är den blommande variation och ännu bättre om blommorna är väldoftande. Som blommande buskar blommar vid olika tidpunkter på säsongen, för att bra idé Ita € SA plantera dem att blomma i vågor från tidig vår till sen höst. Hugg bänken under en spaljé på vilken klematis, morgonhärligheter, eller andra blommande skön klättra bara förstärker magin.

En tråkig platta uteplats kan omvandlas till en samlingsplats för kocken, familjen, och en omgivning full av gäster. Konstruera en pergola på toppen av en matlagning område som innehåller en rörlig mångsidig grill samt en utomhus matbord och gott om sittplatser är det enklaste sättet. För familjer som tillbringar större delen av våren, sommaren och faller utomhus, investera i en dramatisk sten härd med områden av grillning, en sten bakugn, och en öppen spis är värt pengarna. För gör-det-själv-typer, kan bygga en sådan varm familjecentral vara en bindning aktivitet som ger värme, mat, och stolthet för år framöver.

Motion och meditation görs under en blå himmel eller en fullmåne tar på djupare mening. Backyard rum tillägnad utrymme att sträcka ut, flex, och radera dagliga påfrestningar kommer säkert att innehålla ett vattenspel. En damm med en blommande lilja pad eller lotusblomma som omges av mosse växter som irisar kommer att fylla besökarna med en känsla av lugn. Lägga ett vattenfall bidrar silvriga ljusblixtar och tumlande ljud. Om en damm är opraktiskt, är ännu ett fågelbad eller enkel skål med vatten i vilket en blomma flyter en kreativ möjlighet.

  • Färdiga källare görs ofta för teen hangouts.
  • Backyard rummen har blivit på modet eftersom de sträcker de sätt på vilka en familj kan relatera till varandra och till naturen.
  • En pergola över sittplatser eller äta område skapar en inbjudande uterum.