Jumping in till platsbaserade Orsak Marknadsföring

October 23

Plats baserad orsak marknadsföring har många nackdelar men också många positiva. Här är fem skäl att starta och hålla fast vid platsbaserad marknadsföring för din sak:

 • Män, män, män. Eftersom dubbelt så många män använder platsbaserade tjänster som kvinnor, platsbaserade marknadsföring kan vara en bra passform för manliga orienterade varumärken inom gaming, hemelektronik, och sportindustrin. Och hur är det manliga fokuserade orsaker som City Year, testikelcancer grupper och välgörenhetsorganisationer som samlar in pengar för skogsarbetare (ja, de finns!), Poliser och brandmän?
 • Webben är död. Leve den mobila webben. Itâ € s förväntas inom några år att den globala Internetkonsumtionen på mobila enheter kommer att överträffa samma aktivitet på datorer. Denna övergång kommer att dramatiskt påverka hur produkter och tjänster marknads när du är i eller i närheten av din favorit butiker.
 • Pinups wonâ € t evigt. Ingen är mer ledsen än upphovsmännen till Pinups eftersom massor av pengar och medvetenhet med dem, men blommar redan utanför utvikningsbrudar, som har funnits sedan åtminstone 1970-talet, och deras streckkoder, väl, är numrerade.

  Platsbaserad marknadsföring är en ny möjlighet för orsak marknadsförare att engagera konsumenterna där de handlar och när de bryr sig. Shoppers som kontrollerar in till en återförsäljare kommer att uppmanas att stödja en orsak, eventuellt i utbyte mot besparingar på inköp. Snart theyâ € ll kunna göra en donation direkt från sin telefon via en mobilapp.
 • Donâ € t vänta för användarna. Värva dem. Donâ € t vänta på Foursquare för att bli Facebook. Skapa din egen framgång nu. Hitta ett sätt att integrera platsbaserade marknadsföring i din befintliga program och evenemang.

  Om du € re gör en promenad tillsammans med en orsak marknadsföring program med en återförsäljare, kan du förlänga särskilda privilegier till befintliga kunder som checkar in mest (dessa människor kallas Borgmästare på Foursquare och Dukes på Yelp) och sedan gå på din händelse. Kanske är borgmästare får dem en gratis t-shirt, en åktur i takt bil för den sista kilometern, och så vidare.

  Poängen är att du vill uppmuntra människor att bli användare, istället för att bara vänta på dem att registrera dig på egen hand.

  Jumping in till platsbaserade Orsak Marknadsföring

 • Talar inte om en enorm investering i tid. Plats baserad marknadsföring neednâ € t vara tidskrävande när du får upp farten. Foursquare kan vara liten jämfört med Facebook, men itâ € s också mycket mindre sofistikerade.