Hur blir jag en kemisk Oceanographer?

October 25

Kemiska oceanografer studera och analysera kemiska processer i havsvatten för att bestämma effekterna av olika föroreningar på marina miljöer. För att bli en kemisk oceanograf, bör du börja förbereda för denna karriär i gymnasiet genom att fylla kurser i kemi, biologi och fysik. Det finns flera formella utbildningsvägar för denna ockupation, men slutförandet av en bachelorâ € s examen är oftast ett minimikrav. Förutom traditionell klassrumsundervisning, typiskt behövs någon typ av forskning praktik för att få praktisk erfarenhet från fältet före anställning.

En omfattande utbildning krävs vanligtvis att bli en kemisk oceanograf och karriär förberedelse bör börja i gymnasiet om möjligt. Kurser i grundläggande kemi, biologi och fysik måste fyllas för att ge en ordentlig grund för framtida college utbildning. Du bör också ta lektioner i matematik och datavetenskap som förberedelse för denna karriär. Det är en bra idé att använda en del av din personliga tid att studera vattenmiljöer utöver din vanliga gymnasiet kurser. Om möjligt, gå med i en organisation av vattenlevande entusiaster som marina miljö att få ytterligare exponering för detta yrke.

Avancerad college utbildning kan behövas för denna karriär, men en bachelorâ € s examen kommer förmodligen att vara tillräcklig för att säkra ett entry-level position. Även specialiserade grader i kemisk oceanografi erbjuds av vissa högskolor, är det primära målet för din grundexamen för att förbereda för framtida utbildning vid Mastera € s eller doktorandnivå. Av denna anledning bör du fokusera din grundutbildning större på en kärna vetenskapligt ämne som kemi, biologi eller fysik. Din bachelorâ € s grad utbildning bör innehålla en viss mängd laborationer utöver ordinarie klassrumsundervisning. Klasser i tvärvetenskapliga ämnen som avancerad matematik och samhällsvetenskap kan också öka dina chanser för godkännande i forskarskolan.

Även om en bachelorâ € s examen är tillräckligt för att börja on-the-job training, de flesta arbetsgivare kräver slutförande av en Mastera € s examen innan du kan bli en kemisk oceanograf. Vissa kemiska oceanografer bedriva också en doktorsexamen i syfte att undervisa eller bedriva avancerad forskning. Denna avancerad utbildning innebär normalt intensiv undervisning i ämnen som kemi, hydrogeologi och oceanografi, samt marinbiologi, geofysik och atmosfärsvetenskap.

Avancerade utbildningsprogram brukar erbjuda någon typ av forskning praktik utöver traditionell klassrumsutbildning. Under denna praktik, kommer du genomföra ett forskningsprojekt under handledning av en erfaren professionell. Denna forskning sker ofta på vattnet och i laboratoriemiljö och oftast avser förvaltning av ekosystem, off-shore borrning eller klimatförändringar. Den praktisk erfarenhet från ett forsknings praktik kommer att förbättra din klassrumsundervisning och professionell CV.

  • En kemisk oceanograf kan studera kemi en saltvatten havet.
  • Framtida kemiska oceanografer ofta stora i kemi eller biologi.