Håll reda på Transaktioner på My eBay sida

May 22

Det första verktyget eBay ger dig är din My eBay sidan. Varje gång du loggar in på webbplatsen, kommer den här sidan att dyka upp på din skärm med ett glatt, "My eBay - Hej, [ditt användarnamn]", följt av din nuvarande återkoppling. My eBay sidan är det perfekta verktyget för att köra ett litet eBay företag. Det är inte längre en steg-för-steg-lista på vad du bjuder på och sälja; det är en ut-och-ut schweizisk armékniv av eBay-verktyg.

Gå till My eBay sidan genom att klicka på My eBay knappen i eBay navigeringsfältet, som visas överst på varje eBay sidan. Du kommer att se att om du för muspekaren över ett av de fem val, visas en rullgardinsmeny. Du kan gå direkt till de viktigaste sidorna genom att klicka på navigeringsfältet. Men om du vet att du vill gå till en av de specialiserade områden, kan du musen över och klicka på enskilda länkar.

När du kommer till din My eBay sida, ser du en sammanfattning av den verksamhet som du har pågående på webbplatsen. Varje kommentar har en länk, så du kan undersöka utvecklingen av transaktionerna.

De flesta min eBay områdena är uppdelade i flera områden (My Sammanfattning, All Köpa, Alla Selling, vill ha det nu, Mina meddelanden, alla Favoriter, Mitt Konto, Mina recensioner och guider, och tvisten Console), som du kan besöka genom att klicka på länkarna i My eBay Views området till vänster på sidan. Den översta länken på varje My eBay området ger dig en sammanfattning av verksamheten i det området. Länkarna nedan toppstången tar dig till specifika uppgifter, utan att behöva bläddra igenom en lång sida.

Längst ner på min eBay Views är ett annat område med relaterade länkar till tjänster och till svar du kan behöva när du gör affärer på eBay. De uppgiftsspecifika sidor My eBay kan visa en mer länk i denna extra länkar box. Klicka på länken Mer och du presenteras med en sida med länkar relaterade till sidan du är på.

Länkarna i Länkar rutan är olika beroende på sidan, med uppköp relaterade länkar på Alla Köpa sidan, säljer relaterade länkar på Alla Selling sidan, kontorelaterade länkar på sidan Mitt konto, och så vidare. När du har en fråga om några eBay förfarande, hittar du dessa länkar hands.