Hur gör jag smycken?

January 2

Människor som vill göra smycken har en rad möjligheter för både möjligheter och läromedel. Klasserna erbjuds av park- och rekreations avdelningar, högskolor, konst leverans butiker och konstskolor. Det finns också e-kurser på Internet, samt möjligheter som lokala pärla och mineral klubbar och klasser på allaktivitetshus, senior centra, och samla platser som YMCA.

Särskilt om du lär dig bäst interaktivt eller du funderar på en typ av smycken gör som kräver utrustning som utgör en del av fara-exempel svetsning eller glasblåsning-ett ansikte mot ansikte kurs kan vara det bästa valet för din undervisning. Gå en kurs där du lär dig att göra smycken kan också ge dig tillgång till utrustning som du inte kan äga eller ha utrymme för i ditt hem, eller det är oöverkomligt dyr.

Trycksaker med instruktioner för hur man gör smycken finns också. Tillverkarna av smycken gör produkter kan ge broschyrer och pamfletter, som maj smycken leverans butiker. Många smycken gör böcker finns tillgängliga, och vissa av dessa tenderar att erbjuda en bredare täckning än en enskild klass. Om du känner dig bekväm lärande på egen hand eller förhinder en kurs, kan utskrifts materia erbjuda ett utmärkt substitut.

Videor om att göra smycken finns både på Internet och på DVD. Många av Internetvideor kan vara gratis, medan DVD-skivor är till salu. Men det finns också en tredje, mindre kända alternativ. Smartflix är som en Netflix för konsthantverkare, som erbjuder DVD-filmer i ett antal hur-till områden, bland annat konsthantverk och smycken gör.

Medan vissa klasser och undervisningsmaterial kan variera över en mängd olika media, åtminstone någon undervisning i hur man gör smycken är sannolikt att fokusera på en viss medium, såsom pärlor, stenar och pärlor, metall, polymerlera, glas, papier-maché , makramé, eller vävning. Så du kommer att vilja överväga det material eller material som du är intresserad av att arbeta med, och-en besläktad fråga-vad för slags smycken du skulle vilja göra.

Vissa smycken beslutsfattare är specialiserade på, säger, gör örhängen. Men det finns många möjligheter, inklusive halsband och hängen; armband för handleder, armar och vrister; broscher och pins; tie knäppen och manschettknappar; barrettes, tiaror och andra hår smycken; ringar; och bältesspännen och sko spännen. Ditt val av smycken typ och material kommer att hjälpa dig att komma igång.

Det finns också en möjlighet att du är en innovatör med dina egna idéer om material och metoder. I det här fallet, vad som kan hjälpa dig att göra smycken är inspiration, som du ofta kan få från andra konstnärer, antingen i museer eller i konstböcker eller smycken butiker, och ett bra utbud av vad du väljer att arbeta med, vare gem, säkerhetsnålar, folie, fiskelina, eller mer traditionella smycken-making material.

  • Örhängen.
  • En koppararmband.
  • Smycken kan vävas av garn.
  • Pärla armband.
  • Vissa människor gör sina egna pärlor från käppar av polymerlera med hjälp av en teknik som kallas millefiori.