Hur väljer jag det bästa Vintage slagverk?

October 28

Välja den bästa årgång slagverksinstrument är delvis om att få en bit av slagverk historia, men det är oftast om att få det bästa ljudet för dina pengar. Köpa vintage slagverk kan få dig en högkvalitativ äldre instrument för mindre än en low-end nytt instrument, men de bör köpas med omsorg. Vintage slagverk bör helst ha sin ursprungliga hårdvara och vara i utmärkt skick för att producera den klassiska sound som gör vintage instrument värdefullt. Det enda sättet att se till att du får den bästa årgång slagverksinstrument är att ha en branschexpert kontrollera äktheten och ursprungliga skick slagverksinstrument.

Även köpa en äldre instrument bara för att det är en del av historien kan vara lockande. Utan rätt forskning och uppmärksamhet på detaljer, men kan du sluta med något värt mindre än ett nytt instrument. Undersök instrumentet noga för något som har reparerats eller ersatts. Leta efter sprickor, rost, och saknas eller ovanligt snygga hårdvara. Eventuella områden missfärgning på ett instrument eller något konstigt färgade eller missbildade delar kan vara en indikator på att instrumentet har reparerats och kan ha skadats.

Få vara expert på vintage slagverksinstrument som du vill köpa så att du kan lära dig att upptäcka problem i ett eventuellt köp. Många tillverkare kan ge dig detaljerad information om instrument som de gjort i det förflutna som kan hjälpa dig att identifiera dem och se till att de har alla sina originaldelar. Om du inte har den kunskap eller erfarenhet för att på ett tillförlitligt sätt utvärdera ett slaginstrument, insisterar på att ta det till en betrodd värderingsman innan de bestämmer sig för att köpa instrumentet. Reparationer och utbyten som kan verka mindre till en otränad observatör kan ohjälpligt förändra ljudet och värdet av en vintage slagverksinstrument.

För avancerade samlare med en stor budget för vintage inköp, är det mest tillförlitliga sättet att köpa äkta vintage slagverk för att gå till en betrodd återförsäljare. En betrodd återförsäljare kan vara ett instrument butik med kunnig och kunnig personal, men det kan också vara den ursprungliga tillverkaren av det instrument du vill köpa. När absolut autenticitet är viktigt, kontakta en chef för att fråga om vintage inköp är en nästan idiotsäkert sätt att ansluta med en säljare som har en äldre instrument i nästan perfekt spel skick.