Snabbt och enkelt Aptitretare och sallader för semestergäster

July 4

Aptitretare och sallader är ett snabbt och enkelt sätt att lägga friska grönsaker till semester måltider. Många semester tabeller är lastade med stärkelse som bröd, potatis och fyllning men ljus på grönsakerna. Friska aptitretare och sallader är ett bra alternativ.

Hälsar gäster med aptitretare

Med lite övning kan du slå av något av dessa aptitretare i en relativt kort tid:

  • Hummus Dip: Whirl i en mixer tills slät en 16-ounce kan av avrunna kikärtor, 1 vitlöksklyfta, 1/4 dl sesamfrön, saften och rivet skal av 1 citron, 1/2 kopp vatten och salt och nymalen peppar att smaka. Servera på trianglar av rostat pitabröd eller med diverse råa grönsaker.

    Snabbt och enkelt Aptitretare och sallader för semestergäster
  • Sun-Dried Tomato Spread: Whirl soltorkade tomater, vitlök och lök i en matberedare eller mixer med tillräckligt med olja för att fukta in en grov spridning. Krydda med vitpeppar och servera på Melba toast rundor.
  • Söta Mustard Chicken kebobs: Trä tunna remsor av benfritt kyckling och körsbärstomater på spett (om Grillspett är trä, blötlägg dem först i 30 minuter i vatten). Grilla eller halstra ca 2 minuter per sida eller tills gjort, borsta i sista minuten med färdigköpta honung senap. Servera varm.

Glöm inte sallader!

Sallader är ofta förbises i måltiden-planeringsprocessen, men de satte tonen för hela måltiden, så donâ € t glömma att tänka på vilken typ av sallad du vill tjäna. En grundläggande blandad grönsallad går bra med någon maträtt, men du kan snabbt skapa en av dina egna sallader från dessa enkla kombinationer:

  • Tomat, rödlök och basilika Sallad: Skiva mogna, röda tomater 1/4-tums tjock och lager på ett fat med tärnad rödlök och 4 eller 5 stora hackade färska basilikablad. Ringla med olja och vinäger och krydda med salt och peppar.
  • Röd och grön paprika Ris Sallad: Kombinera ca 3 koppar kokt vitt ris med 1 kopp kokt gröna ärtor och 2 koppar heat, kärnhus och hackad röd, grön eller gul paprika (eller någon kombination av färger). Toss med tillräckligt ört-vinägrett dressing att fukta ingredienserna tillräckligt, tillsätt salt och peppar, och chill innan servering.
  • Körsbärstomat och fetaost Sallad: Toss en pint körsbärstomater, sköljda och skivade på mitten, med 4 uns rasat fetaost och 1/2 cup skivas, urkärnade svarta oliver. Krydda med vinägrett dressing smak.