Sälja på eBay Motors

April 1

Allt och allt fordons kan gå i kategorin eBay Motors, och det kommer att sälja som jättelika däck på en monstertruck rally. Följande är bara några av de bilrelaterade objekt som passar i kategorin eBay Motors:

Sälja på eBay Motors

Den eBay Motors hemsida.

Bildelar

Vant bildelar? eBay har en enorm marknad för begagnade bildelar. Nya bildelar frågas också. Om din lokala auto-delar butiken blästring ut dörrhandtag för en 1967 Corvette (ett fordon itâ € s svårt att hitta delar till), wouldnâ det € t ont att plocka upp några. Förr eller senare, att someoneâ € s bundna söka eBay letar efter dem. Om du € re turen att fånga trenden, du € ll göra en bra vinst.

Bilar

Ja, du kan sälja bilar på eBay. I själva verket har försäljningen begagnade bilar skjutit i höjden på nätet tack till alla de människor som tycker att eBay är en betrodd plats för att köpa och sälja begagnade fordon. Sälja fordon på eBay är en naturlig verksamhet för dig om du har tillgång till bra begagnade bilar, arbete som mekaniker, eller ha en kontaktperson på ett återförsäljaravtal som låter dig sälja bilar på eBay för en provision eller på sändningen.

För att slutföra din försäljning, eBay Motors har gratis passagerarfordon inköpsskydd som täcker upp till $ 20.000 (med en $ 100 köpare samarbete betala om du har en fordran), ett klick tillgång till Carfax rapporter, inspektions- och spärrade fordonstjänster och fordon frakt citat från Dependable Auto Shippers. Du kan komma åt eBay Motors och dess tjänster från eBay hemsida.

Att sälja en bil på eBay Motors är lite annorlunda från att sälja på regelbundna eBay, främst i området av avgifter. För att uppmuntra säljare att lista och sälja fordon på platsen, har eBay inrättat ett nivåindelat system av avgifter. De fyra första fordonen du anger i en 12-månadersperiod debiteras ingen notering avgifter, men har en avgift något högre transaktions när försäljningen är framgångsrik. Det finns ingen slutliga värdet avgift för att sälja på eBay Motors; istället betalar du transaktionen serviceavgift när varorna blir ett bud (eller om du € ve används en reserv, mellan anbuden uppfyller ditt reservationspris). Ta en titt på följande tabeller för de stora skillnaderna.

Fordonsspecifika Avgifter för eBay Motors
Typ av Fee Avgift för First Four Ningar i en 12-månadersperiod Fee Från och med femte Listning i en 12-månadersperiod
Fordons insättning (notering) avgift 0 $ 20,00
Fordons Framgångsrik notering avgift $ 125,00 $ 100,00
Motorcykel insättning (notering) avgift 0 $ 15,00
Motorcykel Framgångsrik notering avgift $ 100,00 $ 80,00
Reservationspris i notering (återbetalas om fordonet säljer) $ 7,00 $ 7,00

Att sälja ett fordon på eBay Motors, måste du ange Vehicle Identification Number (VIN) på sälja ditt objekt sidan. På så sätt kan presumtiva köpare få tillgång till en Carfax rapport för att få en uppfattning av historien om bilen.

En post som du € ve noterat på eBay Motors kommer att visas i en sökning, om en potentiell köpare genomför en regelbunden eBay sökning eller en sökning i eBay Motors.