Välja Room Färger

December 12

Om du någonsin har besökt en järnaffär eller hem förbättring butik, har du mest som sett lacken paletten display med tusentals färgkombinationer tillgängliga. När du väljer rum färger, hålla det enkelt och kom ihåg att det finns verkligen bara sju färger i färgspektrumet, och de är:

  • Röd
  • Orange
  • Gul
  • Grön
  • Blå
  • Indigo
  • Violett

Vitt och svart anses neutrala, inte färger och komplimang oavsett färgschema du väljer. Färgen visning av färgpaletter i butiken ger alltid provremsor av varierande färg. När du väljer en färg färg för ett rum, börja med att välja tre färger från ett objekt i rummet. Till exempel, om du använder en favorit Aren på din säng, tar den matchande kuddfodral med dig till färghandel. Hitta tre av dessa provfärgremsor med färgerna i örngott, och du kommer att ha minst femton färger att välja mellan att måla ditt sovrum.

Eftersom varje prov måla remsa innehåller sex gratis färger, kan du välja att använda en färg för tre sovrum väggar, och en annan nyans från den färgen list för en fjärde vägg. När du har valt färger för ditt sovrum kan du fortsätta färgschemat i hallen genom att välja en annan färg från samma färg remsan. Tar det ett steg längre, välja en mer sex panelfärg band som kommer att komplettera den första färgremsan, och använda det färgschema för badrummet strax utanför ditt sovrum.

Resultatet kommer att bli ett färgschema för ditt sovrum, med en gratis färgschema för ditt badrum, och en annan gratis färgschema för hallen att knyta utseendet tillsammans.

Färger kan skapa en atmosfär och påverka vårt humör. Tänk på följande när du väljer rum färger; rött, orange och gult stimulerar, medan grönt, blått, indigo och violett slappna av. Om du har en studie i ditt hem och vill uppmuntra en avkopplande miljö för att koncentrera sig på Deskwork, välj sedan ett färgschema med blues eller gröna. Om du har ett lekrum, kanske färger från gul palett vara lämplig.

I de flesta rummen kan du kombinera neutrala med stimulerande eller avslappnande färger-eller både-att skapa separata miljöer i ditt hem. Om du har djärva möbelfärger, väljer neutrala för väggar och tak. Omvänt, om du har fet vägg färgval, väljer traditionella neutrala möbler för att göra ett uttalande. Köken är en kombination rum. Ibland behöver man avkoppling, medan andra tillfällen diktera en stimulerande miljö, till exempel en fest. Välj färger från flera färggrupper för ditt kök. Badrummen är ett annat rum som kan införliva stimulerande och avkopplande grupper färg. Om du väljer gult för väggfärg, välj neutrala och djärva färger för accenter.