Introduktion till iTunes Multimedia Mall

June 14

ITunes Store hemsida är laddad med specialerbjudanden och annonser för att granska. Att titta på musik i mer djup, klicka på fliken Musik. Du kan också välja en musikgenre genom att klicka på nedåtpilen som visas bredvid fliken Musik när pekaren är över fliken.

Introduktion till iTunes Multimedia Mall

Förutom musik och andra flikar, erbjuder iTunes Store andra knappar längst upp i iTunes-fönstret. Vänster och höger triangel knappar fungerar precis som bakåt- och framåtknapparna i en webbläsare, flyttar tillbaka en sida eller framåt en sida, respektive. Den Hemsida knappen (en Home ikon) tar dig till iTunes Store hemsida.

När du klickar på ett album eller välj en annons för ett album, visas albumets sida med en beskrivning och andra länkar. Därefter kan du klicka på knappen Köp med priset albumet eller Köp knappar med sång priser för enskilda låtar.

Introduktion till iTunes Multimedia Mall

Vill du tipsa en vän om en låt, album, film, TV-program, eller något annat innehåll från iTunes Store? Klicka på pilen bifogas Köp-knappen för att se en meny med alternativ för att berätta för världen i stort:

  • Gift Detta eller Lägg till på önskelistan: Du kan e-posta ett presentkort från iTunes Store för denna post till någon, eller bara lägga den på iTunes Store önskelista, som du kan besöka senare för att köpa dina val.
  • Tipsa en vän: E-posta en länk till denna innehållsobjekt.
  • Kopiera Länk: Kopiera länken till denna innehållsobjekt som ska användas i ett dokument, e-postmeddelande, eller sociala medier inlägg.
  • Dela på Facebook eller Delning på Twitter: Dela en länk till det här innehållet poster på endera Facebook eller Twitter.

Bläddra i iTunes Store, välj Visa → Kolumn Browser → Visa Kolumn Browser, eller klicka på Bläddra länken i Quick Links kolumnen till höger i iTunes Store hemsida (Bläddra visas inte på andra sidor, precis hemsidan ).

iTunes visar butikens utbud kategoriserade efter typ av innehåll (t.ex. Musik), och det visar musik efter genre och subgenre - och inom varje subgenre, efter artist och album.

Välj en genre i Genre kolumnen, sedan en subgenre i genre kolumnen, då en konstnär i Artist kolumnen, och slutligen ett album i albumkolumnen, som tar dig till listan med låtar från albumet som finns tillgängliga för att förhandsgranska eller köp.

Du kan spela musik i iTunes-biblioteket när du handlar i iTunes Store.

Introduktion till iTunes Multimedia Mall

Om du vet specifikt vad för att söka efter, skriva det i Sök Store fältet i det övre högra hörnet i iTunes-fönstret; Detta gör att du kan söka i iTunes Store för nästan vad som helst. Du kan skriva en del av en låttitel eller artistnamn för att snabbt visa förslag på ett list nedanför Search Store fältet - klicka ett förslag att använda den.