Vad är Tape Löshår?

June 11

Tape löshår är tillfälliga hårförlängningar som använder dubbelhäftande tejp för att fästa anknytningar till en persons äkta hår. Bandet kommer i olika typer och styrkor, men är oftast tydlig och flexibel. Tejpade löshår är användbara när man föredrar en mer diskret utseende, eftersom hårbotten är fortfarande synliga efter ansökan. Tejp kan användas för både mänskligt hår och syntetiska förlängningar och tillåter en att återanvända håret lättare jämfört med mer varaktiga hårförlängning metoder. Detta gör tejpade förlängningar användbara för många typer av frisyrer.

Tape hårförlängningar kan komma med tejp som redan finns på håret eller kan använda tejp som kommer på en rulle. Pretaped förlängningar är lättare att använda eftersom den person som ansöker förlängningen avlägsnar helt enkelt uppbackning bort tejpen för att exponera limmet. När bandet inte längre håller väl och börjar glida av äkta hår, har en möjlighet att köpa en rulle tejp och ansöka om ett nytt det till anknytnings väft. Om man köper väft av hår utan bandet redan tillämpas, kan han eller hon köper en rulle tejp och skär bitar att passa de önskade bredder väften.

Deras ställning som hårförlängningar som är lättare att tillämpa och mer tillfälliga än andra typer av hårförlängningar betyder band hårförlängningar har många vanliga användningsområden. Vissa företag erbjuder band hårförlängningar i smala väft som är avsedda att användas som hår höjdpunkter. Detta gör att man kan prova olika stilar utan att spendera tid och pengar på permanenta förlängningar eller hårfärg och kan också bära en något mindre risk för skador på personens äkta hår. De är oftast svårt att se om det tillämpas på rätt sätt, gör förlängningar är också användbara för frisyrer där hela eller delar av håret bärs upp.

Processen för att ta bort tejp löshår innebär vanligtvis med hjälp av en speciell spray eller flaska lösning att försvaga tejpen obligations och ta bort eventuella kvarvarande rester från den naturliga hår. Några av de produkter som används är också vanligen används för att ta bort limmade hårförlängningar och kan ta lite tid att helt ta bort de väft från håret. Det finns också en risk för skador om man drar för hårt på förlängning när man försöker få ut dem. Man bör ha i åtanke att vissa typer av tejp är mycket svagare och kan vara mycket lättare att ta bort.

  • Tejp löshår använder dubbelhäftande tejp för att fästa till hårbotten.
  • Det finns en risk för hår skador om förlängningar band hår avlägsnas alltför grovt.
  • Löshår kan sys eller flätas in i eller klippt eller bundet till naturligt växande hår.
  • Hårwefts kan köpas utan tejp redan tillämpas, så en person kan skära bitar att passa de önskade bredder väften.