Vad är en Thermage Face Lift?

July 4

En Thermage ansiktslyftning är en icke-kirurgisk alternativ till en traditionell ansiktslyftning. Detta förfarande används för att hjälpa en person att få yngre, stramare hy utan kirurgi. Snarare än en skalpell, Thermage procedurer använder radiovågor som kan hjälpa till att föryngra huden inte bara på en persons ansikte, utan också på hans mage, armar och ben, och bakre änden. Vissa människor ens Thermage tekniker som utförs på knä. När en person väljer att genomgå en Thermage ansiktslyft, kan han få sin hud i ansiktet åtdragna och hans rynkor jämnas utan att oroa snitt eller långa återhämtningstider.

Ofta läkare rekommenderar en Thermage ansiktslyft för människor som vill se yngre, men behöver inte ett traditionellt ansiktslyft. Förutom att dra åt huden och jämna ut rynkor, kan detta förfarande bidra till att lyfta en persons ögonbryn och göra kindbenen ser mer framträdande. Detta förfarande kan också användas för att företaget upp en persons käklinjen, och vissa människor kan även ha det utförs på deras dubbla hakor. Även om detta förfarande inte kan bli av med dubbel hakor helt och hållet, kan man få dem att se bättre och mindre märkbar.

En individ oftast bara har att avsätta en kort tid för att ha en Thermage ansiktslyft. Det är vanligen utförs i en läkarmottagning och kan fyllas i på en timme eller mindre, i många fall. För att utföra den här proceduren använder en radiofrekvens enhet för att värma ett protein som kallas kollagen i en persons ansikte en läkare. Detta gör att kollagenet till kontraktet, vilket resulterar i huden skärpning, och uppmuntrar också produktionen av ytterligare kollagen, vilket är avgörande för yngre hy.

En person kan njuta märkbara resultat efter att ha bara en Thermage ansiktslyft utförs, även om vissa kan behöva ytterligare förfaranden för att se de önskade resultaten. Patienter upplever vanligtvis hud åtstramning medan proceduren utförs och har progressiv åtstramning i upp till sex månader efter att ha det förfarande gjort. Denna effekt beror på det faktum att uppvärmningen av de djupa hudlagren aktiverar hudens läkningsprocess, som stimulerar bildandet av ytterligare kollagen.

Den Thermage ansiktslyft förfarande är vanligtvis inte smärtsamt, även om vissa människor rapporterar nyper förnimmelser eller obehagligt intensiv värme. Ofta läkare ger patienter orala smärtstillande innan proceduren och tillämpa ett bedövningsmedel på huden för att förhindra obehag. De flesta människor tolererar proceduren väl, men det finns några sällsynta biverkningar som är förknippade med denna kosmetiska förfarande. De omfattar sådana symptom som svullnad och rodnad, gropar och blåsor. När dessa biverkningar gör utvecklas, de brukar försvinna inom några veckor.

  • En Thermage ansiktslyft används för att hjälpa en person att få yngre, stramare hy utan kirurgi.