Hur väljer jag det bästa Pine Chest?

July 10

Det finns många olika typer av tall kistor som finns idag. Den bästa tall bröstet beror på storleken, titta och lagringsutrymme du behöver i ett rum. En tall bröstet kallas också en byrå eller en byrå och det är tillgängligt i olika finish, höjder, bredder och stilar.

För rustika eller land stil dekorer, kvistig furu kistor är ett bra val. De omfattar de naturliga knutar i furu. Knutlösa tall kistor är släta och inkluderar inte de naturliga knop. Knutlösa furu används ofta för att göra en byrå som är målad vit eller någon annan färg. Vita kistor kan ge ett nytt utseende till ett sovrum och är ett bra val när andra möbler i rummet som sänggaveln är inte i en trä tonen.

Om sänggaveln och andra möbler är i trä ton och du vill lägga till en tall bröst, leta efter tall i en yta för att matcha. Mörk färgade furumöbler kan vara svårare att hitta än lättare till medel färgas tall kistor, men det är tillgängligt. Ett bra alternativ är att köpa en oavslutad furu bröstet och färga det själv för att matcha din andra möbler så nära som möjligt. Oavslutade tall kistor kan även målas i valfri färg och göra detta kan fungera särskilt bra för ett barns rum.

Tallboys, eller höga tall kistor, kan vara ett bra val för vuxnas sovrum. De gör en bra användning av vertikalt utrymme och är oftast smal nog att passa in i hörnen. Om ditt sovrum är litet, kan detta vara den perfekta typ av tall bröstet för att överväga att köpa. Lowboys, eller korta tall kistor, kan ha en spegel bifogas. Speglar kan ge illusionen av ett större utrymme, så tall köksskåp med speglar också kan vara ett utmärkt val för små sovrum.

Om du behöver andra sovrumsmöbler, kan du överväga att köpa en tall bröst som en del av ett sovrum uppsättning som inkluderar bitar som en sänggavel och står natt. Pine night stands säljs även separat och vissa ser ut som mini kistor som de består av två lådor. Andra tall nattduksbord har en låda och en öppen hylla område. Två lastbil med låg ram tall kistor med en styrelse klar att matcha placeras ovanpå kan skapa ett skrivbord eller sminkbord när en stol läggs till möblerna.