Vad är Shaving Cream Paint?

October 3

Rakkräm färg är ett billigt och enkelt alternativ till färdigköpta barnfärger, tillverkade genom att blanda rakkräm med karamellfärg eller mycket små mängder av tempera färg. Denna blandning är lämplig för användning på papper eller för bathtime lek. Dessutom är denna typ av färg sägs vara nästan spillsäkra, eftersom rakkräm färgen kommer hålla fast borsten eller behållaren snarare än droppande nedåt som tempera färg.

Oavsett om du använder 1:59 droppar karamellfärg eller en mycket liten mängd tempera färg, är det endast nödvändigt att ha till hands de tre grundfärgerna rött, gult och blått. Eventuella önskade färger kan skapas genom att blanda de primära nyanser tillsammans. Vuxna som är övervakar målningsprocessen kan uppmuntra barnen att utforska vad som händer när de blandar några av rakkräm FÄRGER tillsammans. Enligt vissa källor, är billigare än tempera färg karamellfärg och kommer att producera lika färgglada resultat när de används med raklödder.

En muffin tenn eller islådan kan användas för att hålla raklödder färg. Spraya en liten mängd rakkräm i varje område av facket eller tenn, lägga en enda droppe karamellfärg, och blanda i färgen. Barn kan använda en borste eller fingrarna för att göra rakkräm måla skapelser på papper. Andra möjliga verktyg för att tillämpa rakkräm färg kan omfatta fjädrar, snöre, eller bomullspinnar.

Rakkräm färg är idealisk för användning i badkaret. Erbjud barnen ett urval av rakkräm färger i badet, så att de kan göra märken på badkar väggarna och sin egen kropp. Alla rester av rakkräm kommer lätt sköljas bort i slutet av badet. Observera att det kan vara möjligt att missfärga vissa typer av badkar kakel injekteringsbruk genom exponering för karamellfärg, så det är bäst att vara försiktig i dessa områden.

Vid blandning med lika delar av vita skolan lim, kan rakkräm målar också blivit svullet och dimensionella. Bara rör de två ingredienser i en skål tills konsistensen är något stel. Konst skapelser gjorda med denna typ av blandad färg bör tillåtas torka i flera timmar.

Förutom raklödder, kan vissa andra hushålls ämnen på ett säkert sätt användas för att skapa färg med karamellfärg eller att sträcka utbudet av tempera färg. Baby wash sägs likna raklödder i sin användarvänlighet och enkel sanering, inklusive tvätt färg från penslar eller behållare. Flytande stärkelse eller majssirap är också möjligheter, men tänk på att majssirap kan bli klibbigt och svårare att rengöra.

  • Raklödder.