Hur väljer jag det bästa Marine Klädsel?

February 2

Det finns flera faktorer i att välja den bästa marina klädsel, inklusive den föreslagna användningen samt den miljö som materialet kommer att exponeras. Alla marina klädsel bör vara vattentät och mögel resistent, och om klädseln inte kommer att täckas eller inuti en inhägnad, är ultraviolett ray motstånd ett måste. Huruvida vattenskoter kommer att vara i sötvatten eller saltvatten är en annan faktor vid beslut om rätt marina klädsel att använda. Efter alla försiktighets weatherproofing avgörs, vill du välja en design som passar just din stil.

Arbetsytan är ett material som vanligen används i marin stoppning på grund av dess styrka och hållbarhet. Även denna produkt är vanligen används som ett skyddande hölje för båtar, bilar och andra fordon som behöver skydd från väder och vind. Arbetsytan är unik i det att den har god styrka men är i stånd att andas. Denna porösa materialet tenderar att stanna svalare i solen samtidigt bibehålla dess hållbarhet. Canvas är typiskt finns i nästan alla färger och stil och är rimligt prissatt.

Vinyl är en annan populär tyg för vattenlevande fartyg. Detta är en typ av plast, så det kan vara specialdesignade för nästan alla storlekar, stil eller färg behövs. Detta material kan behandlas och rengöras mycket enkelt och är ett bra val för utomhusbruk. Det är viktigt att komma ihåg att vinyl tenderar att vara mycket varm när den utsätts för direkt solljus under långa tidsperioder och kommer att spricka om de inte behandlas på regelbunden basis. På grund av de stora vattentäta aspekterna av vinyl, kan det spolas regelbundet; därför, kan effekterna av saltvatten skador antingen undvikas eller förlängas med detta material.

Läder är ett populärt material för nästan alla stoppning jobb; emellertid, när de utsätts för vatten och solljus, kommer det att spricka ganska snabbt. Det finns produkter som kan appliceras på läder för att göra den mer väderbeständig, men processen kan vara dyrt och tidskrävande. Även om detta är ett önskat tyg för många olika tillämpningar, är det inte det bästa valet för marin stoppning.

Det finns många olika alternativ för marina klädsel som kan uttrycka din unika stil och design. Se till när beslut fattas om det perfekta materialet för dina behov som du anser solexponering, tätskikt, och salt-vattenskador. Som med alla tyger köp, alltid överväga hållbarhet och praktiska materialet.

  • Båt klädsel är ofta gjord av vinyl eftersom det är vattentätt och lätt att rengöra.