Vilka är de olika rätter med fläsk Head?

October 15

Fläsk huvud innehåller en stor mängd köttig muskelvävnad, skinn och fett, och andra slaktbiprodukter, som helt enkelt är något som inte är kött men det är fortfarande ätbara. Traditionellt hog huvud var en "fattig mans" kött eftersom andra nedskärningar som rumpan, revben, och axeln var mer önskvärt. Trots detta är det kött av huvudet välsmakande och kan användas i många olika rätter, ungefär som alla andra nedskärning av kött, men det är också för att göra vissa specialiteter som, hogs-head cheese.

Headcheese görs med nästan hela fläsk huvudet. Alla delar är stuvad tills extremt anbud, vilket gör den naturliga gelatin och fetter för att binda kött i en geléliknande substans. Även om det inte i själva verket innehåller en ost, är resultatet av stewing huden, kött och andra ämnen i fläsk huvudet en limpa köttig spridning. Vid rumstemperatur, är det mjukt och böjligt, ungefär som ost. Den har en rik, intensiv smak och serveras ofta som förrätt med kex eller bröd bröd.

Hela fläskhuvud används ofta vid tillverkning av korv. Flera köttig, smakrika områden i huvudet är ganska bra för detta ändamål. Dessa kan vara smaksatt med en mängd krydda kombinationer - kryddig, söt, eller milda - och formas till länkar eller biffar.

Scrapple eller lever mush, använder också de flesta av fläskkött huvudet. Den kött, fett, och huden på huvudet maldes samman till en fin textur. Detta blandas med majsmjöl och formas till en limpa som är stekt eller bakad. Limpan brukar serveras med frukost livsmedel som ägg, toast och hash browns, och i södra USA, grits.

Eftersom fläsk Huvudet innehåller en rik blandning av fetter och kött, är det ofta stuvad att skapa en buljong. Denna buljong kan användas i en mängd olika rätter, från soppor och grytor, till nudlar, grytor och andra kötträtter. Hogs huvud är den traditionella basen - både kött och buljong - för Brunswick gryta.

Precis som alla andra köttig område av ett djur, kan huvudet grillas. För att göra detta, är huvudet typiskt skivas i två och nosen och öronen avlägsnas. Smakämnen eller marinader lämnas till de personliga preferenser kocken, och resultatet är en mycket rik huvudrätt. Köttet som finns i huvudet kan skäras ut och användas som köttet från någon annan del av kroppen. Halstrad, rostad, kokt, stekt, eller användas som krydda, det är en mångsidig del av hog. De jowls, i synnerhet, är särskilt välsmakande och typiskt ganska anbud.

  • Head ost.