Vilka är de bästa tipsen för att hålla en High School Fundraiser?

October 12

Skol insamlingar är ett vanligt sätt läroanstalter samla in pengar till olika ändamål. En high school fundraiser kan ge intäkter för sport, resor, eller särskilda händelser, bland annat under läsåret. De bästa tipsen för att hålla en fundraiser inkluderar att hitta produkter som är lätta att sälja, av värde för konsumenterna, och ge resultat, nämligen stora medel för det avsedda ändamålet. Även om dessa tre steg låter ganska lätt, är det ofta svårt att planera en high school fundraiser som kommer att uppfylla alla tre kraven år efter år. Goda resultat från en viss typ av fundraiser kan också bidra till att ge möjligheter för efterföljande insamlingar och erbjudande rotation för dessa händelser.

Insamlingar förlitar sig ofta på höga schoolers att göra arbetet, oavsett om att sälja saker, arbetar koncession står, eller delta i andra aktiviteter. Med detta i åtanke, är de produkter som säljs måste i huvudsak säljer sig själva, vilket innebär lite input som krävs från high school student. Många olika typer av produkter är ofta tillgängliga via insamlingsföretag. Bland de vanligaste produkterna att sälja är förbetalda telefonkort, rabatt eller kupong böcker, restaurang presentkort eller stationära produkter. I vissa fall kan utbildningsinstitutioner kunna sälja en mängd olika produkter genom en liten insamling katalog med ett specifikt företag.

Den andra sidan av att hitta produkter som är lätta att sälja är förmågan att hitta varor som erbjuder värde för konsumenterna. Till exempel säljer godis i ett område som är ökänd för hälsokostbutiker kan inte vara en bra idé. I denna typ av stadsdel, är föga värde i produkten för konsumenter som handlar gymnasiet fundraiser. Dessutom varje fundraiser - oavsett års- eller period - kan behöva vara olika varje gång. På så sätt finns det ett stort utbud av produkter som har värde jämfört med året innan, med konsumenter ivriga att köpa på grund av ringa antalet produktens tillgänglighet.

Varje gymnasiet fundraiser bör ge utmärkta resultat varje gång skolan håller den. Med detta i åtanke bör det finnas låga omkostnader för varje gymnasiet fundraiser eftersom detta kommer att hålla mer pengar i skolans kassakistor. Dessutom måste produkterna vara av tillräckligt bra värde för att locka konsumenterna att köpa en eller flera i en och samma tidsperiod. Till exempel kan en rabatt eller kupong bok vara ett bra alternativ som boken innehåller ett stort antal kuponger för användning på flera butiker eller restauranger. Boken kan kosta ett par dollar, medan köparen sparar flera hundra dollar på framtida köp.

  • Pengar från gymnasiet insamlingar kan stödja idrottsprogram.
  • Höga skolor kan starta en elev trädgård och säljer producera som en del av en fundraiser.