Vad är en Dead Sea Face Peel?

October 30

En död havet ansikte skal är en typ av ansiktspeeling gjord av mineraler som erhålls från Döda havet. De naturliga komponenter i detta ansikte skal enkelt ta bort pormaskar, whiteheads och död hud, och de hjälper till att bibehålla fukt nivåer i huden. Tillämpning av ett dött hav ansikte skal speglar det av någon annan hem ansikte skal, och produkten kan köpas på varuhus eller butiker.

Några av de ingredienser som ingår i ett dött hav ansikte skal inkluderar döda havsmineraler och extrakt av Echinacea angustifolio, rosmarin, ginseng och grönt te. Skalet har också ingredienser i den, såsom vitaminer E, A och C, som kan vanligt förekommande i andra skönhetsprodukter som är avsedda att användas i ansiktet. En bit av doftsätts ofta till skal för att lämna användaren med en tilltalande doft på huden efter det att produkten har spolats bort.

En död hav ansikte skal fungerar genom att föroreningar till ytan och försiktigt ta bort dem från huden. Många döda havet ansikte skal entusiaster hävdar att skalet fungerar inom några minuter av sin ansökan och att resultaten kan observeras som exfoliering inträffar. Det är inte ovanligt att användare av denna peel att se smuts, sot och döda hudceller tas sloughed av huden, även om det översta lagret av huden verkade ren innan ansiktet skal tillämpades.

Att tillämpa ett dött hav ansikte skal, skulle man massera en liten mängd av skalet på ansiktet eller halsen. Som med alla andra exfolierande produkt, är mjuka, cirkulära rörelser görs tills huden har tillräckligt exfolierad. Användare av någon peeling produkt bör vara noga med att inte överdriva den masse, som kan orsaka irritation. Borttagning av skalet är lika enkelt som att skölja bort det med kallt vatten och klappa huden torr. Efterföljande användningar av hud skal bör fördelas med minst ett par dagar; många människor väljer att använda hud skal en gång i veckan.

Döda havet ansikte peeling kan köpas på boutique och varuhus, och de kan vara dyra. Produkten innehåller naturliga ingredienser, så det har ett rykte om lätt löper. Användare bör se till att skalet container alltid förseglas tätt och förvaras på en sval, mörk plats. Människor som vill uppleva ett ansikte skal med jämförbara resultat till en bråkdel av priset skulle göra klokt i att titta på att göra sina egna ansikts peeling hemma.

  • Dead Sea Face peeling har innehåller mineraler som ger föroreningar till ytan av huden.
  • En död hav ansikte skal kan användas för att ta bort pormaskar, whiteheads och död hud.
  • Döda havet ansikte skal innehåller salt från Döda havet.