Hur fungerar Digitalis Work?

October 28

Digitalis är ett släkte av örter kallas fingerborgsblomma. Detta ord används också för att beskriva en läkemedelsberedning som består av torkade foxglove blad, som innehåller ämnen med åsikten att stimulera hjärtat. Dessa ämnen fungerar genom att blockera vissa proteiner och förändra nervsystemet signalerar att öka kraft hjärtslag och reglera onormala rytmer.

Detta preparat är tänkt att fungera på två sätt. Först fungerar digitalis för att bromsa hjärtmuskeln genom att blockera ett enzym som tjänar till att styra flödet av kalium och natrium i och ut ur cellerna i hjärtat. När detta inträffar är kalcium tillåtet att bygga inom cellerna, som berättar hjärtat att kontraktet.

Det andra sättet som digitalis verk är genom nervsystemet. När denna medicin in i kroppen, signalerar den nervsystemet för att sänka hjärtfrekvensen och bromsa den hastighet som elektriska signaler överförs genom hjärtat. Således kan hjärtat då ges gott om tid för att fylla upp med blod.

Även om dessa åtgärder anses två av de mest vitala, får digitalis hjälpa hjärtat på andra sätt. Till exempel, fortsätter denna medicin arbetar med nervsystemet att hjälpa till att stoppa produktionen av njur hormoner. När detta inträffar är blodkärl tillåts att slappna av, vilket kan bidra till att ta stress bort hjärtat.

Främst används för att behandla patienter med kronisk hjärtsvikt och hjärtarytmi, digitalis innehåller ämnen som kallas glykosider. Glykosider är organiska ämnen som innehåller icke-socker och sockerkomponenter; i detta fall, är sockerkomponenten glukos. I de flesta digitalis beredningar är huvud glykosid som kallas digoxin.

När det tas i små doser, är digoxin tänkt att bidra till att öka aktiviteten av de flesta muskelvävnader, men är särskilt användbart till hjärtat och arterioler. En av dess främsta positiva effekter är på blodcirkulationen. När detta ämne kommer in i kroppen, är det sagt att hjälpa krympa artärer och hjärta, höjer blodtrycket och tvingar blodet att cirkulera genom kroppen. Det kan också hjälpa lägre pulsfrekvens, som vanligen kommer att resultera i att reglera en oregelbunden puls.

Dessa preparat är vanligtvis startade i små doser för att förhindra toxicitet. Processen kan ta 12 eller fler timmar för att bli effektiv. Dessutom kan en del patienter inte märker en drastisk förändring i symtom i flera veckor efter start denna medicin.

  • Digitalis kan användas för att justera hjärtats rytm.