Vilka är de bästa tipsen för att skapa en Backyard Fort?

November 1

Innan bygga en bakgård fort, är en grundlig inspektion av bakgården rekommenderas. Barn behöver en trygg och säker plats för ett fort. Om en bakgård träd fort önskas, måste trädet vara mycket robust, utan några tecken på lösa grenar. För att bygga ett fort på marken, måste området vara nivå. Att hitta en lämplig pjäs set plan är också viktigt, eftersom den måste passa bakgård dimensioner och layout.

Kostnader för byggmaterial bör betraktas också, som att bygga en bakgård fort kan bli dyrt. Scouting lokala ländryggen leverans butiker eller hem varor butikerna kan erbjuda lösningar. Om bakgården fortet är för ett litet barn, det inte behöver vara stora eller arbetade att vara rolig. Om däremot kommer det att finnas fler än ett barn med hjälp av fortet, bör en större modell vägas.

Oavsett utforma en trädkoja fort eller malda fort, bör vuxna vara kreativ. Begränsas endast vara en fantasi, möjligheterna är oändliga. Fönster med gardiner, och emblem eller tecken för det yttre kan lägga till en fin touch. Layouter och ritningar för en rolig bakgård fort kan laddas ner via Internet gratis. Att köpa en bakgård fort kit är ett annat alternativ.

Redwood är ett bra val för materialet i en bakgård fort. Denna typ av trä används till utomhusmöbler att det är hållbart. Redwood är också väderbeständigt, även om en skyddande tätningsmedel bör användas.

En två-nivå bakgård fort kräver en stor och kraftigt träd för att säkra konstruktionen. Om varvet inte innehåller en lämplig träd, kommer forten måste vara en nivå. Detta är det bästa valet för äldre barn i förskole, eftersom ingen klättring behövs. En bakgård fort som är byggt på marken bör vara lättare att konstruera, eftersom det inte blir några stegar och plattformar som behövs.

För dem som inte har förmågan att konstruera ett fort själva, att anställa någon att montera det för dem är ett alternativ. Alla nödvändiga materialen bör samlas i förväg och på bakgården måste förberedas. Förbereda området för projektet är viktigt. Ta bort löv och skräp, samt flytta gräsmatta möbler eller leksaker till ett annat område av varvet rekommenderas.

För dem som är duktiga eller villiga att betala en entreprenör för en specialbyggd fort play set, är en mer påkostade designen annat alternativ. Om att hyra en professionell för att bygga fortet, bör man ställa flera frågor i förväg. Kostnad för material och arbete arbete bör vara det första beaktas. Om entreprenören levererar byggmaterial, är det viktigt att fråga vilka material som används, till exempel trä.

  • Trä från skogsstig är varaktig och väderbeständig.