Rengör hundens tänder med bakpulver

November 4

Mina morföräldrars hund, Coco, var den sötaste hunden. Hon var gosig, söt, och tyst, men hon hade en allvarlig brist. Hon hade den värsta andetag jag någonsin luktade på en hund-allvar, det var härsken. Jag tror att en av de viktigaste problemen med hennes andedräkt var hennes brist på munhygien. Rengöring hundars tänder är aldrig spännande, och hund tandkräm är typ av brutto och dessutom mer än typ av dyra. Det finns ett sätt, men för att kringgå dyr hund tandkräm. Bara använda bakpulver, och många av dina hundens tänder elände kommer att lösas!

Bakpulver (bikarbonat) är en mycket bra för rengöring av hundars tänder. Den rengör och fräschar andan samtidigt. Det finns ett par olika sätt du kan använda bakpulver tekniken; Du kan antingen gnugga bakpulver på hundens tänder med en trasa, eller doppa en doggy tandborste i läsk och skrubba bort.

Om din hunds tänder (och förmodligen därför andetag) är särskilt otäckt, då kan du alltid försöka kombinera hund tandkräm med bakpulver. Det skulle förmodligen smaka äckligt att hunden, men om det fungerar, då säger jag gå för det! Squirt lite av tandkrämen på tandborsten och sedan ta lite bakpulver och använda en tandpetare för att blanda det i. Fortsätt att borsta!

Dog tänder är ibland svårt att hålla friska och underhåll är definitivt en nödvändighet om man vill undvika stora problem. Lyckligtvis bakpulver är ett enkelt botemedel som har visat sig vara ett utmärkt rengöringsmedel för nästan allt. Kom ihåg dock att inte använda tandkräm avsedd för människor på din hund. Några av dess ingredienser är skadliga för hundar. Din hund behöver aldrig ta itu med icky tänder igen!