Vilka är de olika typerna av Hot Tub Kits?

September 23

Hot badkar kit kommer i en mängd olika former och storlekar, samt material vid olika pris punkter. Bygga ett spa från badtunna byggsatser ofta betydligt billigare än att köpa ett prefabricerat eller skräddarsydd badkar, men man bör komma ihåg att en gör-det-själv-kit kommer att kräva tid och tålamod att montera. Badtunna kit är ganska vanligt och ganska lätt att montera, medan akryl eller glasfiber badkar är mindre vanliga i byggsats, men ändå lätt tillgänglig. Andra byggsatser är gjorda för att vara portabel, såsom uppblåsbara badtunnor som kräver väldigt lite inrättats tid och ansträngning.

Badtunna kit är kanske den mest populära av de gör-det-själv-kit som finns eftersom de är lätta att montera och underhålla. Till skillnad från prefabricerade akrylbadkar, trä badtunnor är oftast runda och djup, och sittplatser alternativ är begränsade. De erbjuder en djupare blöt, dock, och behåller värmen mer effektivt på grund av den runda formen. De flesta trä kit är gjorda av cederträ grund av vedens mögelresistent och vattentålig natur. Satsen levereras med badkaret sig utöver någon sorts värmesystem och en cirkulationspump. Den plattform på vilken badkaret måste placeras ingår inte och kan behöva vara specialbyggda; betongplattor används vanligen för sådana ändamål.

Andra material kan användas för badtunna kit. Aluminium badkar är betydligt billigare än andra typer av baljor, men de är också mindre estetiskt tilltalande och mindre bekväm. Dessa baljor inte isolera vatten samt andra material, men för kostnadsmedvetna konsumenter, kan aluminium badtunna kit passar räkningen. Liksom trä kit, kan en aluminium kit komma med badkaret sig utöver en värmare och en cirkulationspump. De typer av värmare medföljer varje kit varierar från tillverkare till tillverkare; vissa värmare kan vara elektriska värmare som de som finns i akryl baljor, men andra kan funktionen vedeldade värmesystem eller till propanvärmare.

En uppblåsbar badtunna kan sättas upp på några minuter och packade upp lika lätt för rörliga eller förvaring. Denna typ av tub är tillverkad av en hög kvalitet nylon och polyester liknande den som användes i lugn flottar, och det är överraskande stark och hållbar. Sådana baljor kan sättas upp var som helst så länge den står på jämnt. De är vanligtvis mycket mindre än andra typer av baljor och badande kommer att sitta direkt på golvet i badkaret snarare än på något slags säte.

  • En badtunna.
  • Aluminium badkar är betydligt billigare än andra typer av baljor, men de är också mindre estetiskt tilltalande och mindre bekväm.