Vad är en mamma av brudgummen klänning?

September 12

Brudgummens mor spelar vanligtvis en center roll i hennes sons liv, och på hans bröllopsdag, bör hennes klädsel vara i synk med temat, stil och färg på bröllopet. Det är viktigt att mamman av brudgummen klänning vara lämplig för händelsen och inte kollidera med kläder som bärs av andra medlemmar av bröllopsfesten, speciellt mor brudens outfit. Bruden ska även godkänna av klänningen.

Old-school bröllop etikett kräver modern av bruden att välja hennes klänning först, och sedan meddela mor av brudgummen med uppgifter om hennes val. Denna kläd samordning förhindrar klänningarna från att vara alltför lika eller kolliderar. I stället för denna formalitet, kan mödrarna helt enkelt välja att diskutera sina ensemble idéer innan faktiskt shopping för kläder. Protokollet varierar mellan kulturer och generationer, men vanlig hövlighet förväntas.

Mor till brudgummen klänning kommer vanligtvis att finnas med i många bröllop bilder, så det är viktigt att klänningen passar bröllopet atmosfär och resten av bröllopet partiets klädsel. Klänningen ska vara avslappnade för en avslappnad bröllop, eller utsmyckade och elegant för en mer formell affär. Klänning längd, ärmlängd, och halsen är alla faktorer som bidrar till klänningen totala påverkan.

Färgen på klänningen är viktigt. Mor till brudgummen har en särskild roll i bröllopet, och hennes klänning ska vara unikt och inte vara alltför lik mor brudens klänning, brudtärna klänningar, eller ens vad bruden bär. Många klänning butiker och nätbutiker kommer att erbjuda tyg färgrutor. Förutom att köpa klänningen tidigt nog att ha förändringar förda i tid, är det också viktigt att plocka ut tillbehör för att matcha mor av brudgummen klänning. Skor, smycken och handskar bör köpas i god tid före bröllopet datum.

Inte varje klänning behöver komma utanför rack. Seamstresses kan vanligtvis arbeta med en mor till brudgummen för att skapa en one-of-a-kind outfit i precis rätt stil, storlek och färg. Korrekt passform är viktigt för en sådan speciellt tillfälle, så även off-the-rack klänningar normalt ser bättre med några tweaks från en skicklig sömmerska.

  • En mor av brudgummen klänning ska smälta fint med tärnorna ".