Vad är ett löfte Drive?

March 29

Ett löfte enhet är en fundraising teknik som används av offentliga programföretag i både radio och TV media. Under ett löfte enhet, kommer en station programmering regelbundet avbryts av vädjanden om hjälp från tittare och lyssnare. Längden på ett löfte enhet varierar, men de flesta varar omkring en vecka. Många lyssnare och tittare tycker pant driver extremt irriterande, tack vare de ständiga programavbrott.

Behovet av pant enheter härrör från det faktum att de flesta av radiosändare och offentliga företag behöver hjälp att hålla igång. Även om många regeringar och organisationer erbjuder stipendier och andra bidrag till offentliga programföretag, dessa bidrag faller vanligtvis kort av driftskostnaderna för public service, och så programföretag vänder sig till allmänheten för att be om hjälp. Detta ses som ett alternativ till kör reklamfilmer, vilket skulle störa programmering året runt och potentiellt vrid stationen till ett privat, vinstdrivande företag. För övrigt finns det en skillnad mellan reklam, som gör reklam produkter, och emissions fläckar, korta meddelanden från stations sponsorer som inte legalt innefattar specifik produktreklam.

Under ett löfte enhet, är program regelbundet avbryts av stationspersonal, som ber allmänheten att ringa in eller använda stationens hemsida för att göra ett löfte. Traditionellt, folk lovade att betala en liten summa pengar varje månad, vilket gör en "löfte" att ha en satsad intresse stationens överlevnad. I moderna pant enheter, kan människor också bara donera ett engångsbelopp. Under panten enheten, personalen ger också regelbundna uppdateringar om hur mycket som har donerat, och hur många nya medlemmar har tillkommit till stationen. Många stationer läser också meddelanden från uppringare.

I gengäld för sina löften, människor ingått ritningar för olika priser, vilket kan vara allt från radioapparater till muggar. De flesta av dessa priser är små och enkla, som syftar till att hålla människor i samband med stationen. Människor som donerar speciellt stora summor under ett löfte enhet kanske kan plocka ett pris som en jacka emblazoned med stationens namn; ofta vinster doneras av samhällsföretag som stöder stationen.

Många radiostationer offentliga utnyttja programmering från företag som National Public Radio att konkretisera sina erbjudanden, och många av dessa syndikerade media stöder lokala pant enheter genom att inkludera överklaganden för fonder i sin planering för en vecka varje år. Lokala stationer kan inkludera dessa överklaganden i sina pant enheter, eller klippa ut dem och ersätta dem med lokal programmering, om så önskas.

Människor som tycker löfte driver irriterande behov misströsta inte: offentliga programföretag har erkänt att tittarsiffror och lyssnarnummer tenderar att minska under pant enheter, och många har försökt att svara på detta. Till exempel, vissa stationer vädjar för fonder under stationen bryter året runt, i stället för att avbryta programmering för en vecka. Andra lovar att för varje dag är värt av medel som donerats under loppet av året, kommer de att skära en ledig dag sina pant enheter.