Vilka är de olika typerna av Custom Booths?

December 2

Anpassade bås för hem och företag finns i en myriad av stilar och former. Retro diner monter stilar kan göras från verkliga hot rod bilar, eller så kan kläs i färger och stilar som påminner om de som används för att klä fordonssäten från svunna tider. Restaurang monter stilar köra spektrat, från posh och plysch till minimalistiska stilar. Anpassade bås kan också speciellt utformad för att passa in i specifika områden i ett kök, matsal eller frukost skrymsle.

Restaurang sittplatser kräver ofta anpassade bås för att ställa in atmosfären i en matsal och att göra det bästa av det tillgängliga utrymmet. Typisk restaurang monter sittplatser är en tvåsitsig bänk med en hög rygg, vilket bidrar till att ge komfort och avskildhet för mecenater. Båsen kan vara gjorda av trä och lämnade naturligt, eller färgas eller målas. Många bås är vadderade och täckt på ett varaktigt vinyl, som tål tung användning och täta rengöringar. Vissa anpassade restaurang bås görs även i halvcirkel former att omringa runda bord, medan andra är gjorda för att ge plats endast en person och användas i par för intima middagar.

Roligt och funky anpassade bås är tillgängliga i en mängd olika teman, inklusive de som gjorts från klassiska och samlarbilar. Vissa diners med retro 1950 teman har bås som skapats inne faktiska bilar. Andra anpassade bås är tillverkade av delar av hot rods, såsom framsätet området eller bagage 1950-eran fordon, komplett med en anpassad flamma färg jobb. Istället för att använda faktiska eller replika fordon för att skapa egna bås, är några skapas med hjälp av samma klädsel stilar, färger och mönster som finns på platser i populära veteranbilar och lastbilar.

Bås i barer allt från snygg och modernistisk till utsmyckade och plysch. Vissa har grupperingar av låg-to-the-marken stolar, soffor och stolar kärlek staplade med kuddar och dynor. Däremot är anpassad plats för barer även i minimalistiska stilar använder grön eller naturmaterial. Trä ofta kvar i en fysisk eller delvis naturliga tillstånd att bidra till att skapa den minimalistiska effekten. Ovanliga former, såsom stora, cylinderformade bås, bås som liknar rättvisa rider och bås inneslutna i stora, böjda trä partitioner är också tillgängliga för barer.

Anpassade bås är ett bra alternativ för nära sammansvetsad utrymmen eller om en viss typ av sitt önskas, vilket kan innefatta att använda bänkar istället för stolar. Träarbetare kan smälta in skåp och även lagring i bänk sittplatser att ytterligare utnyttja begränsat utrymme. Anpassade bås kan också ändras eller byggas för att matcha befintliga möbler stilar, träslöjd och dekorfärger.

  • Anpassade bås kan vara konstruerade för ett frukostplats.