Hur väljer jag det bästa Henna Pennor?

April 28

Först bestämma om du vill ha en penna för att tillämpa henna pasta eller en kosmetisk henna penna som innehåller henna extrakt. En engångs henna penna för användning med henna pasta kan förfylld och tillverkade av plast eller folie. Andra hennatatueringen pennor är tillverkade av material som silver och är återanvändbara. Dessa henna pennor bör ha en rimlig kapacitet och ett munstycke som gör pastan rinna ut jämnt och enkelt. Kosmetiska henna pennor kommer i en mängd olika färger, innehåller naturliga ingredienser, och kan användas på ögon, ögonbryn och läpparna.

Henna pennor kan komma i olika former, så bestämma hur du ska använda henna. Om du vill använda henna tatueringar, köpa en hennapenna som är gjord speciellt för detta ändamål. Dessa pennor arbeta med henna pasta och möjliggöra en tjock, upphöjd ansökan. Kosmetiska henna pennor innehåller henna extrakt, ser ut som tuschpennor, och har oftast två tips, ett mindre tips för detaljarbete och en större för att fylla i stora delar av färg. Dessa pennor används som halvpermanenta naturkosmetik.

Engångs pennor används för att skapa hennatatueringar, och de brukar komma fylld med henna pasta. Detta är ett bekvämt alternativ om du inte vill köpa och blanda din egen henna, men du kanske tycker att henna pasta är inte särskilt fräsch. Dessa pennor är oftast gjorda av plast eller folie och plast pennor ser ut rör med plastmunstycken knutna till fronten. Folie pennor är konformad och fungera både som förpackningen och applikatorn för pastan.

Henna tatuering pennor kan också vara gjorda av material som silver, och i detta fall, pennorna är återanvändbara. Dessa pennor säljs inte innehåller henna pasta, och du bör förvänta dig att göra din egen varje gång du vill använda pennan. Detta kan vara ett mer kostnadseffektivt alternativ om du planerar att använda pennan regelbundet.

En henna penna för tatuering bör hålla en rimlig mängd henna pasta. Leta efter en penna som håller tillräckligt henna pasta i minst tio ansökningar. När pennan är tom måste den antingen kasseras eller återfyllas. Leta efter en henna penna med en fin munstycke som är lämplig för detaljarbete. Munstycket bör också möjliggöra enkel och jämn applicering. Pennor som kommer i form av folie kottar har inte munstycken, som sådan, men när du klipp av änden med en sax spetsen tjänar som munstycket.

Om du letar efter kosmetiska henna pennor, måste du välja rätt färg. Dessa pennor finns i en mängd olika färger, även färger du skulle vanligtvis inte förknippar med henna. Vanliga exempel är färger som ljust grön, rosa eller blått.

Det är bäst att leta efter en kosmetisk hennapenna som innehåller 100% naturliga ingredienser. Vissa henna pastor eller formler innehåller potentiellt skadliga ingredienser, så kontrollera alltid ingredienslistan innan köp. Svart henna särskilt kan orsaka hudreaktioner, så du kanske vill undvika produkter som innehåller det.

En kosmetisk henna penna kan formuleras för att användas på ögonbryn, ögon eller läppar, så dubbelkolla att se till att du har köpt rätt typ av penna. Vissa eyeliners och läpp liners kan användas som panna liners också, men kontrollera produktbeskrivningen eller märka först för att se. Om du är osäker på vilken typ av henna penna för att köpa, kan du få en henna kit som innehåller både tatuering pennor, tatuering kottar, och även kosmetiska henna pennor. Detta kan vara ett bra sätt att bekanta dig med olika typer av henna pennor.

  • Engångs pennor används för att skapa hennatatueringar, och brukar komma fylld med henna pasta.
  • Kosmetiska henna pennor ser ut filtspetspennor, och har oftast två spetsar, en för detaljer och den andra för färgning.
  • Vissa henna pennor är tillverkade speciellt för att tillämpa hennatatueringar.