Vilka är de olika typer av Walker Parts?

June 27

En rullator är ett verktyg som används för att förbättra rörligheten för funktionshindrade och äldre. Den består främst av en ram som omger persona € s front och sidor. Många vandrare har även hjul, som gör det möjligt för användaren att helt enkelt driva det i stället plocka upp den. Ibland kommer vandraren har en stoppad sits för användaren att vila på. Andra valfria walker delar är mindre populära men har fortfarande utbredd användning.

Ramen av rollatorn har normalt två ben på varje sida. Ofta kan de walker benen justeras för att bättre passa höjden på användaren. Varje rullator ram har en maximal viktgräns, beroende på styrkan i sina ben och anslut barer. Speciella ramar är byggda för överviktiga och feta människor.

En rullator sätet är oftast en permanent på rullator, men några vandrare har löstagbara sådana. Sitsen är liten och utformade för att tillåta användaren att gå utan att hindras av den. Liksom andra walker delar, sätet har vanligtvis en viktgräns.

Medan vissa vandrare kommer med hjul, är hjulen inte lämpade för alla. Till exempel, om en person med funktionshinder måste luta starkt på rullator, är en hjul mindre walker ett bättre val för stabilitet. Dessa walker delar har sina fördelar, dock, särskilt när användaren doesnâ € t är starkt på enheten, men inte kan eller inte vill ta upp med varje steg. För dem som inte kan välja mellan hjul eller hjul mindre förflyttningshjälpmedel, vissa vandrare kommer med avtagbara hjul.

Förutom de väsentliga delarna, walker tillbehör finns också. Till exempel, walker bollar är runda bollar oftast gjorda av gummi som passar på ändarna av walker ben. Deras främsta användningsområden är att tysta Usera € s rörlighet i hela sitt hem och låta rullator att glida lättare över trä, kakel, eller låg-lugg heltäckningsmattor. Walker bollar finns i många utföranden och färger. Vissa kostnadsmedvetna människor väljer att klippa ett hål i en tennisboll och använda den istället för att köpa ett objekt speciellt avsedd för deras rullator.

En rullator korg är en annan populär tillbehör, särskilt för den användare som gör sin egen shopping. Denna punkt är också ofta används för att transportera varor runt huset. En rullator korg kan komma med köpet av rullator eller köpas och installeras vid ett senare tillfälle. Dessa walker delar kommer i varierande storlekar, med vissa särskilt utformad för att användas under shoppingturer.

  • En rullator som doesnâ € t har hjul är bättre för användaren stabilitet.
  • En rullator med hjul kräver inte att användaren att höja den från marken med varje steg.
  • Benen på en gåstol kan vanligen justeras för att passa höjden av dess användare.