Vad bör jag veta om Antique John Deere Traktorer?

July 1

Traktorer Antik John Deere är uppkallad efter sin uppfinnare, John Deere. Han föddes i Rutland, Vermont 1804. År 1837 gjorde han sin första plogen med hjälp av stål från en gammal väderkvarn blad. Genom 1842, fanns det 100 av dessa plogar och efterfrågan på sin produkt fortsatte att växa. Genom 1852, hade Deere & Co. flyttade till Moline, IL och de producerade 4.000 plogar varje år.

När John Deere avled 1886 tog hans son över härskar i bolaget. Charles Deere var en skarpsinnig affärsman med en stark känsla av vad marknadsföring behövdes för att ta företaget till nästa nivå. Efter Charles Deere avled 1911, tog William Butterworth över bolaget. År 1918, Deere & Co. köpte Waterloo Gasoline Engine Company. Detta var det beslut som tillförde bolaget in i traktorn verksamheten.

År 1934 Deere populäraste traktor, Model A, som började produceras. Ur detta kom en populär linje av traktorer 2-cylindriga - D, var B, G, L, LA, H och M. John Deere Modell D producerad från 1 mars 1923 5 juli 1953 vilket är den längsta span produktions av en 2-cylindrig John Deere traktor. Som en av företagets främsta produkter under denna tidsperiod, är modell D den mest populära av alla antika traktorer John Deere.

I början av 1950-talet, började John Deere traktorer att identifieras med en numerisk system istället för de förvirrande brev etiketterna. Högre siffror indikerade mer kraftfulla traktorer. Modell 40 var i botten av produktlinjen med 23 hästkrafter, till exempel, medan modell 80 hade 62 hästkrafter och var John Deeres första fem-plog traktor.

Idag är antika traktorer John Deere uppskattad av människor som har en djup förståelse för historien om jordbruk. Även om modern teknik har skapat enklare sätt att växt- och skörda, det finns en stor gemenskap av människor som ägnar sin tid att återställa antika traktorer John Deere. Om du har antika traktorer John Deere, är Internet en mycket användbar resurs. Det finns många webbplatser ägnas åt att hjälpa John Deere entusiaster lokalisera de begagnade drag delar de behöver.

För människor som försöker köpa eller sälja antika traktorer John Deere, är John Deere företagets webbplats ett bra ställe att leta efter information om vad en viss traktor är värt. Tänk dock att sälja antika jordbruksmaskiner är ungefär som att sälja en begagnad bil. Värdet av en viss traktor kan vara mer eller mindre än det pris som anges på nätet, beroende på dess skick och om dyra reparationer behövs som en del av återställningsprocessen eller inte.