Hur väljer jag det bästa Outdoor Halloween Decor?

August 25

En skrämmande atmosfär för din främre gården är inte svårt att åstadkomma, men det kommer att innebära att välja den bästa utomhus Halloween dekor. Kom ihåg att större dekorationer kommer att bli mer synlig från gatan eller från över gården, men alltför många stora bitar kan vara oattraktiv och göra gården ser för trångt. Välj några stora bitar och sedan accent dem med mindre dekorationer. Innan du köper någon produkt för Halloween, men hjälper det att välja ett tema för dina dekorationer. En spöklik kyrkogård, eller kanske en hemsökt pumpa lappar, kan vara ditt val.

Det bästa sättet att välja ett tema för din utomhus Halloween inredningen är att avgöra vilken typ av Halloween festprissar du vill locka. Om du vill ha yngre trick-or-trea att komma till din dörr, tycker om utomhus Halloween dekor som kommer att vara lite skrämmande men mer inbjudande och roligt. För en äldre publik, riktigt skrämmande eller blodiga dekorationer kan vara lämpligare. För en alla-åldrar överklaga, blanda skrämmande dekorationer med roliga sådana. Försök att vara konsekvent när det gäller tema för att få den mest lämpliga känsla för varvet; försöka undvika inklusive element som kan se avvikande eller annat sätt malplacerad med resten av dekorationer.

Se till att besökarna har en självklar och väl upplysta stigen för att resa genom gården. Detta kommer att säkerställa varje besökares säkerhet, och det kommer också att se besökarna se utomhus Halloween inredningen du har valt. Överväg belysning vägen med sträng lampor; färgen orange är ett bra val att stanna i linje med Halloween humör. Det är en bra idé att placera flera pumpor eller jack O'Lanterns hela gården; Om ljus är för mycket besvär eller närvarande för mycket av en brandrisk, kan små, batteridrivna lampor köpas istället.

En kostnadsfritt sätt att förbättra utomhus Halloween inredningen är att sluta upprätthålla gården ett par veckor före Halloween. Detta gör att bladen att samlas på gräsmattan och gräset till brunt något, vilket kommer att ge varvet en skrämmande estetik som är i linje med Halloween humör. Du kan ytterligare förbättra utseendet av förfall genom spridning spindelnät runt gården; detta kan göras med hjälp av bomullsvadd. Dra bomullen isär så en tunn webbformulär är perfekt, och banorna kan sträckas på staket, dörrar, räcken och buskar.

  • Skelett och ben är ett populärt komplement till Halloween dekor.