Vad är en Hoop Green?

August 7

Växthus finns i många olika former och storlekar beroende på trädgården, men en av de mer populära typerna är bågen växthuset. Bågen växthuset fått sitt namn från de böjda ramar som skapar dess hooplike struktur. Andra växthus har ofta en A-inramade eller traditionellt tak struktur, men bågen växthuset ser mer ut som en tunnel än en byggnad. Trädgårdsmästare tycker om att använda bärbara hoop växthus på grund av deras enkla konstruktion och flexibilitet i en trädgård eller på en gård. En hoop växthus kan vara mycket lång och stor nog att rymma en hel kommersiell nurseryâ € s lager eller bara några inches från marken och tillräckligt liten för att ge skydd för bara några växter.

Ramen på en båge växthus kan vara gjord av galvaniserat stål, PVC rörsystem, eller till och med tråd. Den inramning Materialet måste vara tillräckligt flexibel för att böjas till en halvbåge form, som ramen på en täckt vagn. Större hoop hus kan förankras i en rektangulär fundamentram, medan mindre hoop hus av tråd kan helt enkelt förankras genom att begrava ändarna flera inches (1 inch = 2,54 cm) i marken. Ramar består av flera bågar som är jämnt fördelade några meter ifrån varandra för längden av området behövs. Täck för en båge växthus kan vara gjorda av tunn plastfolie, tung korrugerad plast eller till och med lätt material.

Hoop växthus för bakgård trädgård är ofta portabel och kan göras för att täcka hela trädgårdslandet eller bara en enda trädgård rad. De används för att förhindra växt stöt från plötsliga kalla temperaturer, skyddar ömma plantor från vind och hårt väder, och för att hålla ut insekter och skadedjur. Storskaliga trädgårdsmästare och plantskolor som säljer växter för vinstanvändning hoop växthus eftersom de är lätta att installera, expandera, och ventilera i varmare väder. Hoop växthus tenderar också att vara billigare att bygga än mer permanenta, tak växthus eftersom det finns mindre inramning material och hårdvara inblandade.

Den huvudsakliga användningen för en båge växthus är temperaturreglering under senvintern och tidig vår eller höst månader när temperaturen kan variera vilt från dag till dag. De bågen designen fällor varm luft inne i växthuset och håller temperaturen konsekventa hela täckta området. Ofta anses tillfällig, kan en båge växthus bli avslöjade, åter täckt, beroende på det dagliga temperaturen, och bort helt när temperaturen har stabiliserats. Den tillfälliga karaktären av en båge växthus innebär också att det inte är lika hållbart i tunga snön och extremt höga vindar som en permanent växthusstruktur.

  • Hoop växthus är ofta bärbara, och kan täckas och avslöjade efter behov.
  • Hoop växthus är den traditionella typen av växthus som är formad som en tunnel.