Utbildning fingrarna för att använda din iPhone

January 14

Det tar fingrarna lite övning för att vänja sig några av iPhone mer unika rörelser. Men efter några timmar att utföra kranarna, flicks, nypor, och uppslag, du ser ut som du har använt din iPhone alltid.

  • Tap - Tapping tjänar flera syften. Du kan trycka på en ikon för att öppna ett program från startskärmen. Tryck här för att börja spela en låt eller för att välja fotoalbumet som du vill titta igenom. Ibland kommer du att dubbeltrycka (knacka två gånger i snabb följd), vilket har effekten att zooma in (eller ut) av webbsidor, kartor och e-post.
  • Flick - Denna åtgärd är precis vad det låter som. En snärt med fingret på skärmen i sig kan du snabbt bläddra igenom listor över låtar, e-post och miniatyrer. Peka på skärmen för att sluta rulla eller bara vänta på rullningslistan för att stoppa.
  • Nyp / spridning - Placera två fingrar på kanterna av en webbsida eller en bild för att förstora bilderna eller göra dem mindre. Klämmande och sprida (eller vad vissa iPhone-användare kallar un-nyper) är häftiga gester som är lätta att behärska och säker att wow publiken. Om du behöver praktik, besöka Apple iPhone bloggar.