Vilka är de olika typerna av Shaker Sovrum Möbler?

January 20

De olika typerna av Shaker sovrum möbler inkluderar sängar, Sängbord, garderober och köksskåp. Det finns också möbel accent bitar såsom Shaker speglar och bänkar att ställa till slutet av sängen. Även om alla Shaker stil möbler har raka linjer, och mycket av det har också spalt mönster, kan de olika färgalternativ skapa många olika typer av sovrum ser.

Till exempel kan mörka Shaker möbler placeras i ett sovrum skapar en mycket annorlunda stämning än vita målat trä bitar i samma stil. Det finns också lätta och medel trä toner samt andra målade färger som mörkgrön tillgängliga. Unfinished furu Shaker sovrumsmöbler gör att köparen för att avsluta det som önskas. Knotty pine Shaker möbler kan vara en stor touch för rustika stil sovrum.

Vissa Shaker sängar har mycket utrymme mellan sänggaveln och fot ombord lameller, medan andra inte gör det. Vissa sängar i Shaker sovrum uppsättningar har en blandning av träpaneler och lister på huvud och fot styrelser. Byråer i Shaker-apparater, eller de som säljs separat, kan ha full längd lådor i rader av fyra eller fem, eller det kan finnas vissa halvlånga sådana ingår. Dessa kortare lådor ingår ofta på toppen av en Shaker stil byrå och kan användas för att hålla mindre kläder poster som strumpor. Lång eller kort och högt eller lågt beskriver utbudet av byrå låda typer som finns i Shaker stilar.

Shaker garderober kan ha några lådor, men bara en översta hyllan och utrymme för hängande kläder. Andra modeller av Shaker sovrum möbel garderober har en eller två lådor i botten av enheten. Det finns också bland de Shaker garderober som har en mini kläder hängande avsnitt på ena sidan och en rad av lådor på den andra. Speglad garderober i Shaker mönster är ofta fulla längd. Shaker sovrumsmöbler lagrings stycken har ofta riklig medelstora fack.

Tillbehörs speglar som konstruerats för att följa med Shaker sovrum möbler tenderar att vara rektangulär i linje med huvudlinjen i den här stilen. De kan ofta hängas över en låg Shaker stil dresser. Shaker säng bänkar är oftast ganska enkel i design och kan användas som sittplats när du sätter på skorna eller som en tabell för att hålla vikta filtar. Andra Shaker sovrum accenter inkluderar fristående, trä-inramade helfigursspeglar och ribb tidningen står.