Burst Rengöring

December 25

Låt oss inse fakta ... ingen egentligen gillar att tillbringa all sin tid arbetar på städning sina hem. Om du är en av de människor som skulle mycket hellre tillbringar sin tid att göra en massa andra saker (som att ha ett liv) så varför inte prova något annat? Denna möjlighet skulle göra något som kallas brast rengöring. Enkelt uttryckt, är brast rengöring där man städar endast små områden i ditt hem åt gången. Helst denna typ av rengöring skulle fungera med bara om någon, men det är bättre lämpad för dem som antingen kan arbeta mycket snabbt eller är i sig ganska ren. Följ bara dessa riktlinjer och du bör ha några problem att hantera med hjälp brast rengöring runt ditt hem.

  • Räkna ut dina problemområden. För att verkligen få grepp om brast rengöring, behöver du verkligen att räkna ut var de problemområden i ditt hem är. För att göra detta behöver du bara att ta en titt runt ditt hem och hålla utkik efter vilka områden blivit den mest rörigt under loppet av en dag. Normalt är dessa områden kommer att vara i vardagsrummet, toaletten, kök och sovrum. Anteckna när dessa särskilda områden bli deras mest rörigt, och skriva ner dem. Dessa tider är när du ska spendera rengöring just dessa områden så fokusera dina ansträngningar på dessa tider speciellt.
  • Komma igång. En del av problemet med burst rengöring och städning i allmänhet, är att räkna ut när man faktiskt komma igång. Helst är den bästa tiden att komma igång under de tider som du märkte när dessa problemområden blivit den mest rörigt. Men om dessa tider inte riktigt fungerar för dig, då du behöver ha en fast tid set och hålla sig till dessa tider. Till exempel några av de bästa tiderna gör några snabba rengöring är rätt när du stiger upp på morgonen, och precis innan du går till sängs på kvällen.
  • Morgon rengöring. Du kan enkelt ställa in vissa rengöring som en del av din morgonrutin. I själva verket är det en perfekt tid att göra lite räta upp när du kör runt på morgonen och redo för dagen. Ett exempel på detta skulle vara när du går runt på morgonen och plocka upp dina smutsiga kläder, eller uträtning upp sängen. Ta lite tid att plocka upp någon röran som du kan hitta i badrummet, samt göra en snabb genomgång på de rätter som kan ha kvar från den föregående natten.
  • Kväll rengöring. Kvälls rengöring brukar kommer att bli när du gör några större saker som städning disken, torka ned räknarna, se till att alla röra som ditt husdjur kan ha gjort städas upp, samt sopa dina golv. Helst kan du helt enkelt möta i slutet av dagen på samma sätt som du möter i början av den. Fokusera på de områden som sticker ut, och helt enkelt ta ett par minuter för att se till att du bli av med så mycket skräp som möjligt, utan att spendera en hel del tid på varje.