Hur kan jag bli av Onion Breath?

January 26

Även om många typer av dålig andedräkt kan lösas med en mynta, en bit tuggummi eller borsta tänderna, är detta ofta inte sant med lök andetag. Detta beror på att när du äter här rotfrukt, de partiklar som avger den distinkta lukten av en lök vistelse i blodet i upp till tre dagar, vilket innebär att varje gång du andas ut, det luktar som lök. För att bli av med detta problem, noggrant tandtråd och borsta tänderna. Se till att du dricker mycket vatten, och försöker att äta livsmedel med persilja i dem, eller helt enkelt persilja sig, eftersom denna ört kan hjälpa till att neutralisera en del av lök lukten. Även dessa steg kommer sannolikt att göra din lök andetag bättre, kommer du antagligen behöva vänta tålmodigt på att det ska gå iväg på egen hand och använd myntverk för att dölja den återstående lukten.

Du kan ta udden av lök andetag genom tandtråd och borsta tänderna noggrant. Den tandtråd är kanske viktigast, eftersom alla små bitar av lök fastnat i tänderna kommer bara intensifiera lukt. När du borstar tänderna, se till att rengöra ditt tandkött också, eftersom detta kan bli av en del av oljan från löken orsakar dålig andedräkt, och kom ihåg att borsta tungan. Om du har en specialiserad tungskrapa, kan med hjälp av denna vara till hjälp.

Den mänskliga kroppen ständigt producerar saliv, som hjälper till att rensa ut munnen; men för att göra detta, behöver kroppen mycket vatten. När du tandtråd och borsta tänderna, dricka så mycket vatten som du kan på en kontinuerlig basis. Detta kommer inte bara att bidra till att skölja ur munnen, men också hjälpa kroppen att producera mer saliv, förkorta den tid som du upplever lök andetag.

Persilja, en vanlig ört som lätt kan hittas i de flesta livsmedelsbutiker eller farmerâ € s marknader, innehåller oljor som ger en doft som kan neutralisera det av lök. Tugga på en bit persilja och äta livsmedel som innehåller stora mängder av det, till exempel en sallad utnyttjar persilja som ett grönt, kan hjälpa till att lindra dålig andedräkt. Om möjligt, välja bladpersilja, ofta kallad italiensk persilja, eftersom det tenderar att innehålla mer av de neutraliserande oljor. I framtiden kan lägga persilja till alla livsmedel som innehåller lök bidra till att undanröja en del av de dåliga andedräkt frågor i samband med att äta det.

Även om alla dessa idéer kan hjälpa till att lindra lök andetag, kanske du måste vänta tills oljorna lämnar blodet. Dessa tips och tricks, men kommer att bidra till att minska den tid som du upplever lök andetag och kan maskera eventuella kvar lukt tillfälligt. Utöver detta, tugga minty tuggummi, använder andetag myntverk, eller skölja regelbundet med en mild munvatten kan också hjälpa till att dölja lukten tills löken arbetar sig ut ur ditt system.

  • En tungskrapa, vilket kan hjälpa till med lök andetag.
  • Skölja med munvatten är ett enkelt sätt att bli av med lök andetag.
  • Lök stannar i blodet i upp till tre dagar, vilket innebär att varje utandning innehåller ett spår av dess särskiljande lukt.
  • Tandtråd kan hjälpa bli av lök andedräkt.
  • Lök.
  • Borsta tungan kan hjälpa till att förhindra dålig andedräkt.