Vad är en federal Dental Plan?

January 28

En federal dental plan är ett dentalt alternativ försäkringen i USA tillgång till federala anställda. Det finns en rad olika planer som erbjuds av privata försäkringsbolag genom den federala regeringen, som erbjuder konkurrenskraftiga priser. Skattesatserna är ofta lägre än de anställda kunde få någon annanstans, och fungera som en grupp rabatt på grund av det stora antalet potentiella kunder regeringen har att erbjuda försäkringsbolag. Anställda kan bara brukar skriva in sig i ett plan under en viss period.

Det finns ingen specifik federal dental plan. Istället flera planer kommer enligt ett system som kallas Federal Anställda Dental och Vision Insurance Program. Detta gör att de anställda tillgång till en rad olika planer på en grupp. Samt få lägre kostnader, finns det oftast inga begränsningar för befintliga förhållanden.

Oavsett vilken federal dental plan en anställd väljer, kommer det att vara på en registrerare-pay-all grund. Detta innebär att även om regeringen har vidtagit åtgärder för planen, bidrar det inte mot premier. Pengarna anställda betalar mot planen dras från lönerna vid källan, vilket betyder att det inte räknas skattepliktig inkomst.

En federal anställd står inför flera val när du väljer en federal dental plan. Först måste han välja en leverantör från de som är tillgängliga i hans område. Till exempel kan en anställd har ett val av fem leverantörer. En han välja en leverantör måste han välja en av flera typer av planer. Dessa kan bestå av en föredragen leverantör organisation (PPO), där den anställde kan välja någon tandläkare; en exklusiv leverantör organisation (EPO), där den anställde kan bara välja från en angiven grupp av tandläkare; och en hälsoorganisation, som inte kräver att patienten betalar, och sedan återta, kostnader för behandling på samma sätt som PPO och EPO gör.

Den anställde måste också välja vem planen bör omfatta. Alternativen är själv bara locket, själv plus en, och själv och familjen. Oavsett valet, de enda planen kan täcka annat än den anställde är den anställdes make och eventuella ogifta barn antingen under 22 åldern, eller åldern 22 eller äldre, men som inte kan försörja sig.

Anställda kan endast anmäla dig till en federal dental plan vid två tillfällen. En är under de 60 dagar efter att ha rätt till täckning, villkoren för vilka beror på den särskilda myndighet där arbetstagaren arbetar. Den andra är under en årlig period på sex veckor som kallas "open säsongen", vilket vanligtvis sker i november och december.

  • En kvinna som får en tandrengöring.