Vad är Bicycle Touring?

August 12

För år, valde friluftsentusiaster intresserad av att resa långa sträckor genom skogen och skogar backpacking som deras läge för transport. De genom sin utrustning i stora ryggsäckar och hopfällbara för flera miles med avsikt att separera sig från samhället och bekvämligheter i vardagen - i huvudsak, som bor i ett fristående sätt. Tanken vädjade också till cyklister och cykel touring föddes. Bicycle touring är processen att resa långa sträckor under flera dagsturer med all utrustning, kläder och andra tillhörigheter fristående på cykeln.

Bicycle touring har funnits i många år, eftersom cyklister började rida vägar långa sträckor med massor säkrade till fronten, bak och sidor till cykeln. Men cykel touring är inte begränsad till den väg resa. Sedan tillkomsten av mountainbike, off-road cykling fick ånga och cyklister började designa olika metoder för att säkra last till cykeln, och har även gjort ändringar av cyklar själva att rymma touring. Till exempel, off-road touring cyklar har ofta starkare konstruktioner avsedda att bära extra vikt och specifika utväxling till stöd i trampa extra tyngd.

Pannier påsar - eller, väskor som fäster till sidorna av cykeln - är en vanlig metod för att fördela tyngden av utrustning jämnt i hela cykeln. Eftersom tillsats vikt till framför cykeln kan påverka styrning och kontroll, packpåsar fästa till fronten är vanligtvis, men inte uteslutande, är mindre än påsar på den bakre delen av cykeln. Genom att lägga till en kuggstång på baksidan av cykeln, kan en ryttare hänga packväskor på vardera sidan av det bakre hjulet och även stuva en extra väska ovanpå rack för mer kapacitet.

Andra metoder för att bära redskap medan cykel touring inkluderar användning av ryggsäckar, och nu mer alltmer än någonsin, släpvagnar. Några företag har utvecklat en stark, metall, singel-hjulvagnar avsedda att dra växel bakom cykeln, vilket orsakar mindre av ett hinder på styrning och kontroll. Några av dessa trailers kommer med fjädring också, för att underlätta kontroll medan off-road cykel touring. Metoderna för dragande redskap medan cykel touring är ständigt föränderliga, så se till att kontrollera med din lokala cykelaffär för de senaste metoderna och rekommendationer.

  • En cykeltur kan innebära mountainbike.
  • Cyklister ofta rida långa sträckor på stigar som går genom skogar och skogar.
  • Vissa cykelturer erbjuder guidade turer genom städer.
  • Cykelturer kan ta terrängvägar eller rutter på vägar.