Hur väljer jag det bästa Open House Lydelse?

July 20

Om du kommer att vara värd eller tala vid ett öppet hus, kanske du undrar vad du ska säga och vad man inte ska säga. Även om den exakta öppet hus formuleringen bäst avgörs av tillfället, finns det några saker som du bör tänka som kan gynna dig och gästerna. Dessa inkluderar syftet med öppet hus och publiken. Du vill också undvika att använda den tiden att berätta för folk vad de redan känner.

Ett öppet hus hålls vanligtvis för ett särskilt ändamål, till exempel för att bekanta människor med faciliteter, produkter eller tjänster. Det är viktigt att hålla detta i åtanke när man beslutar om öppet hus formuleringen. Detta gäller särskilt när du är sannolikt har en blandad intresse publik.

Till exempel, om du talar vid ett universitet, du kommer antagligen behöva elever och deras föräldrar i uppslutning. Om syftet med evenemanget är att bekanta gästerna med campus, då måste du inse att det mesta av det du säger ska syfta till studenterna. Å andra sidan, om syftet med öppet hus är att bekanta gästerna med fakturerings politik, kanske du vill formulera era inledande ord för föräldrarna.

Även när alla dina gäster är sannolikt har liknande intressen, bör du skräddarsy öppet hus formuleringen att passa publiken. En fastighetsmäklare som har ett öppet hus för första gången hem köpare bör inte säga samma saker som hon skulle på ett allmänt öppet hus. Gör dina gäster känner sig förstådd genom att åtgärda sina speciella problem eller omständigheter.

Om det är din avsikt att skapa intresse för saker än vad gästerna tycker att de är närvarande, bör du använda det öppna huset uttrycka som gör en subtil inledning. Vissa fastighetsmäklare, till exempel, har funnit att öppet hus är mer effektiva i att generera intresse för andra än i den ena faktiskt visade egenskaper. I en sådan situation är det lämpligt att göra en snabb hänvisning till tillgången på alternativ. Detta betyder inte dock att du ska gå in i ett säljargument för artiklar som dina gäster har uttryckt något intresse.

Oavsett vilken öppet hus formulering du använder, i de flesta fall är det bäst att hålla det kort och informell. Du kanske tror att folk förväntar sig en lång presentation om de visar upp, men många människor inte vill utsättas för långa spiels där de är skyldiga att sitta tyst och vara uppmärksam. Många skulle föredra en mer interaktiv miljö.

Ta inte med detaljer som de flesta av publiken sannolikt redan vet. Om du hittar behovet av att göra uttalanden som "Jag är säker på att du förmodligen alla medvetna ..." sedan vad följer bör uteslutas. Du bör ge information som är användbar och engagerande, såsom stora säljargument och incitament.

  • En fastighetsmäklare skräddarsyr öppet hus formuleringen att passa publiken.