Vad är en personlig mikrovågsugn?

July 23

När de första mikrovågsugnar marknadsfördes till den allmänna befolkningen, skulle de första orden konsumenter har använt för att beskriva dem var inte kompakt eller bärbar. Än idag, tenderar en vanlig mikrovågsugn att ockupera samma utrymme i ett kök eller fikarummet i åratal. Men det finns nu en verkligt portabel variant på standarden "nuker" kallas en personlig mikrovågsugn.

En personlig mikrovågsugn fyller allmänhet samma konsument nisch som andra mini apparater, såsom student stor kyl och miniatyr symaskiner. Det finns ett handtag monteras i toppen av den personliga mikrovågsenhet för enklare portabilitet, och den totala vikten är i allmänhet mindre än 12 pounds. Kontrollerna på en personlig mikrovågsugn är mycket lika dem som finns på vanliga mikrovågor, men placeras på toppen för att ge maximalt utrymme för frontmonterade dörr.

Medan en personlig mikrovågsugn kanske inte har den totala effekten för en vanlig mikrovågsugn, kan det leverera 600 watt av matlagning makt, allmänhet tillräckligt för att värma drycker, värma rester, laga personliga stora frysta middagar och även pop en påse microwave popcorn . En liten skivspelare möjliggör jämnare matlagning och en begränsad bild av maten som kockar är möjligt. Tillagningstiden kan justeras genom att tillsätta olika steg om tid på de toppmonterade reglage.

Medan vissa kritiker har undrat aloud om den faktiska nyttan av en personlig mikrovågsugn, många köpare hittar apparaten är idealisk för kontorskabiner, sovsalar, garage workshops och fritidsfordon. Standard mikrovågsugnar får inte rengöras så ofta det behövs, och konkurrensen om mikrovågsugn tillgång i ett gemensamt kök eller fikarummet kan vara hård. Eftersom många människor bara använda mikrovågsugnar för vide små delar av rester eller personliga frysta middagar, är en personlig mikrovågsugn med en 0,5 kubikfot kapacitet och litet fotavtryck perfekt.

För närvarande kan en personlig mikrovågsugn köpas genom specialbutiker som Sharper Image. En av de mest populära märket av bärbara mikrovågsugn kallas Iwavecube, som kan beställas i första hand genom auktoriserade online-återförsäljare och större apparaten butiker.

  • En personlig mikrovågsugn kanske eller kanske inte har den totala effekten för en vanlig mikrovågsugn.
  • Personliga mikrovågor är idealiska för mindre utrymmen.