Vilka är de tecken på ilska?

October 1

Tecknen på ilska är både fysiskt och känslomässigt. Några av de vanligaste fysiska tecken på ilska är en uppvärmd eller varm känsla i ansiktet, muntorrhet och tung andning. Darr armar och skakar hand är också vanliga tecken på ilska oavsiktligt visas av den mänskliga kroppen. Några av de känslomässiga reaktioner på ilska är tankar om våld, rörig tänkande och dova hörsel. Andra ilska tecken är känslan av hår står upp på baksidan av halsen, skärpning av musklerna i armar och bröst och undvikande av att titta den person som ansvarar för ilska direkt i ögonen.

Ilska är naturens mekanism för att förbereda ett organ för våld och att komma ut seger när de deltar i en fysisk kamp. När en person är förargad, är hormoner som testosteron och adrenalin inriktad för att öka produktionen i kroppen. Tecken på ilska är ofta avsedd att tillåta sinnet att känna igen när kroppen är redo för strid. När sinnet erkänner att musklerna spänns och andningen har fördjupats och ökad leverera ytterligare syre till musklerna, är kroppen grundade och redo att slåss.

Några tecken på ilska kan hittas i användningen av svordomar. Ungefär som den ilska i ett djur kommer föda en morr eller morra, kommer ilskan hos en människa ofta vara uppenbart genom användningen av ett profant ord eller serie av ord som är avsedda för att visa nivån på ilska känn. Vocal tecken på ilska kan också ses när en normalt lättsam person som börjar använda vulgära namn för att beskriva någon. Sådana handlingar som ringer någon en snuskig namn eller använda svordomar för att tala med en motståndare är ofta tecken på ilska. Detta språk är en annan metod för individens psyke förbereder kroppen för strid.

Andra tecken på att ilska är närvarande eller kan komma inom den närmaste framtiden är känslor av badwill mot andra, och fantasin av skadliga eller destruktiva händelser som kommer att påverka specifika personer. Och tro att tragedin är på väg att drabba en annan person, är sinnet kunna generera den nödvändiga ilskan att inleda destruktiva beteende mot den enskilde att göra det så. Många personer, tala efter en våldsam utbrott, som rapporten inbillar mycket våldshandlingar som utförs på de i närheten innan det faktiska utbrott inträffar.

  • Skärpning av muskler i armarna är ett tecken på ilska.
  • En varm känsla i ansiktet kan vara ett tecken på ilska.
  • Även ilska anses vara en frisk känsla, kan svårigheter med att kontrollera det leda till högt blodtryck.
  • När en person är förargad, är hormoner som testosteron och adrenalin inriktad för att öka produktionen i kroppen.