Vad är en dusch Splash Guard?

September 19

En dusch stänkskydd är en enkel installation i badrum som hindrar vatten från att stänka ut ur en dusch eller badkar. Dessa poster är ofta gjorda av tålig plast eller andra material och fästes till hörnet av ett badkar utrymme, eller någon annanstans att vatten tenderar att avsluta installationen. Dessa används oftast på öppna badkar och duschar, där badrumsinstallationer med skjutdörrar inte behöver dessa tillbehör, eftersom de är helt sluten.

Ett av huvudsyftena med en dusch stänkskydd är att förhindra viss typ av vattenskador. Dessa relativt billiga objekt kan spara husägare mycket pengar om vatten som lämnar badkaret bidrar till förfall i närliggande områden i hemmet. Adresse olika sorters vattenskador är ett av de viktigaste typer av hem underhåll och enkla tillbehör som duschstänkskyddet ger husägare med enkla lösningar. Användningen av dessa produkter kan eliminera behovet av att ersätta injekteringsbruk pga mögel eller röta över tid, vilket kan vara en dyr och tidskrävande projekt.

En annan anledning till att husägare tenderar att installera objekt som duschstänkskydd är att hålla golven torra. Detta bidrar inte bara till bekvämlighet och komfort i ett badrum utrymme, men ger mer säkerhet. Våta golv kan presentera halka och falla frågor, och orsaka en viss mängd av ansvar i hemmet.

De bästa dusch stänkskydd ger enkel installation med enkel -för -Följ instruktionerna. De är utformade för att passa unika utrymmen, och tillräckligt täcker de områden där vatten tenderar att fly. Dessa kan göras i attraktiva färger som passar en befintlig installation, eller på annat sätt anpassade för att komplettera ett badrum utrymme. Som ett alternativ, vissa dusch stänkskydd modeller tillverkade av transparent plast för att inte skymma utsikten över badkaret interiören.

Stänkskydd modeller för dusch och badkar varierar också på andra sätt. Många av dessa kommer med fogtätning kit och är fästa till badkaret kant med fogtätning. Andra kan använda mindre permanenta fästmetoder. Många av dessa produkter är testade för livslängd och förmåga att effektivt omdirigera vatten, tillsammans med adresse eventuella hälso- och säkerhetsfrågor att de kan orsaka i hemmet. Tillverkarna kan erbjuda garantier eller andra försäkringar om effektiv användning.