Vad är ett hem hiss?

August 20

Hem hissar är automatiska hissar som gör att människor och saker som ska flyttas mekaniskt från en nivå av ett hus till ett annat. Till exempel, om ett hus är stort nog och tillräckligt med pengar görs inom familjen, kan en familj väljer att lägga ett bostadshus hiss för lyx ändamål. Samtidigt kan varje familj med ett barn med funktionshinder, vuxna eller äldre bosatt välja ett hem hiss eller lyft att möjliggöra familjemedlem för att flytta till en högre eller lägre berättelse. Oavsett anledning är ett hem hiss utformad för att underlätta rörligheten av familjen runt huset och låta tunga laster kan lättare genomföras.

Det finns flera olika typer av hem hissar. En typ är en hydraulisk hiss, vilken anses vara ett säkrare och mer tillförlitlig hem hiss under nödsituationer. Detta beror på det faktum att maskinrummet finns i källaren eller stiftelse av huset och hissen erbjuder ett manuellt sänka systemet. Därför är det mindre sannolikt att skadas av jordbävningar eller bränder maskinrummet.

Den elektriska hem hissen är upphängd i en axel och fungerar med hjälp av motvikt fjädring. Hissen inte använda olja eller har ett maskinrum, vilket kan göra det mer praktiskt för ett mindre hem. Det rekommenderas inte för dem som lever på ett valv linje eller ens i jordbävningsdrabbade områden.

Den "gröna" hem hiss, för miljömedvetna, är upplindningstrumman hissen. Som en elektrisk hiss, använder det inte olja eller ett maskinrum. Det slingrande trumma sitter på toppen av huset.

Den pneumatiska lyft hissen rymmer högst två personer. Denna hiss använder en pneumatisk vakuum för att flytta hytten mellan våningarna, och utan ett maskinrum, kommer vanligtvis kosta mindre. Denna typ av hiss rekommenderas inte för handikapp användning.

En annan, annan typ av hem hiss är trapphiss. Främst avsedd för handikappade, driver en trapphiss längs sidan av ett trapphus, och bär användaren upp eller ner nivåer. Även om det kan erbjuda funktionshindrade mer självständighet för att kunna resa upp och ner för trapporna, kan omvandla ledstång av ett hus till en stollift avskriva värdet på huset avsevärt.

Många företag som erbjuder privata hem hissar erbjuder en mängd olika val. Storlek och kostnader är ofta en faktor, och det finns ett antal olika alternativ för att passa hem storlek och budget. Dyrare modellerna finns också att samordna med heminredning, som erbjuder ett urval av hyttfärger, olika grind stilar, armaturer, glas observations paneler, och många andra alternativ.

Hem hissar har många användningsområden. Vare sig det är att låta en funktionshindrad familjemedlem full tillgång till ett hus eller tillåta en husägare att bära matvaror upp tre trappor på hennes egen, med barnet eller barnen och hunden. Även om de kan vara ganska dyra, beroende på vilka val som gjorts för att gå tillsammans med välplanerad inredning, i det långa loppet, hem hissar eller hissar kan tillåta en frihet för människor att de tidigare inte hade.

  • Hem hissar finns i en mängd olika stilar och har många användningsområden.
  • En trapphiss är ett alternativ till en traditionell hem hiss.